Posto mi je crkao stari komp posle 5 godina rada prinudjen sam da kupim drugi.
Posle duzeg gledanja raznih ponuda po raznim firmama zapazio sam kompjuter iz Gigatrona cije ime vidite u naslovu.
Konfa je sledeca:
MB ASUS - SOCKET 775 - P5K
PALIT VGA - nVidia 8800GT 512MB
INTEL Q6600 QUAD CORE 2.4GHZ
MEM DDRII 4 GB PC800
Hard Disk WD 640GB Sata II
DVD-RW PIONEER 20X SATA DL 215D
MODEM Ambient/Agere 56K PCI
KUCISTE COOLER MASTER 420W
MONITOR LG - 22'' TFT - 222WS-SN
5.1 Ch. Sound Blaster OnBoard
---------------------------
+ POKLON LOGITECH WAVE DESKTOP
To mu dodje nekih 57k dinara.
E sad ja bih izbacio 8800gt i menjao bih monitor posto ovaj LG nema DVI i napajanje posto mi se cini preslabo.
Sad me zanima vase misljenje o ovome.
Uzeo bih radeon 4850, Samsung T220 (ovo ako bude para ako ne neki malo jeftiniji mada sam uveren da je bolje dati vise para za ovaj) i razmisljam se da li da uzmem Antec Sonatu 3 500w.
Da li bi ovo sve bilo dovoljno za sve zahteve u recimo narednih godinu do godinu i po (prvenstveno mislim na igre posto za web dizajn i programiranje ne treba toliko jak komp)?
Molim za vase predloge.
P.S.
Da li se isplati uzimati racunar kod njih na kredit preko Reifeisen banke ili podici gotovinski u nekoj drugoj banci. (licno dobro iskustvo sa Erste bankom)
Posle duzeg gledanja raznih ponuda po raznim firmama zapazio sam kompjuter iz Gigatrona cije ime vidite u naslovu.
Konfa je sledeca:
MB ASUS - SOCKET 775 - P5K
PALIT VGA - nVidia 8800GT 512MB
INTEL Q6600 QUAD CORE 2.4GHZ
MEM DDRII 4 GB PC800
Hard Disk WD 640GB Sata II
DVD-RW PIONEER 20X SATA DL 215D
MODEM Ambient/Agere 56K PCI
KUCISTE COOLER MASTER 420W
MONITOR LG - 22'' TFT - 222WS-SN
5.1 Ch. Sound Blaster OnBoard
---------------------------
+ POKLON LOGITECH WAVE DESKTOP
To mu dodje nekih 57k dinara.
E sad ja bih izbacio 8800gt i menjao bih monitor posto ovaj LG nema DVI i napajanje posto mi se cini preslabo.
Sad me zanima vase misljenje o ovome.
Uzeo bih radeon 4850, Samsung T220 (ovo ako bude para ako ne neki malo jeftiniji mada sam uveren da je bolje dati vise para za ovaj) i razmisljam se da li da uzmem Antec Sonatu 3 500w.
Da li bi ovo sve bilo dovoljno za sve zahteve u recimo narednih godinu do godinu i po (prvenstveno mislim na igre posto za web dizajn i programiranje ne treba toliko jak komp)?
Molim za vase predloge.
P.S.
Da li se isplati uzimati racunar kod njih na kredit preko Reifeisen banke ili podici gotovinski u nekoj drugoj banci. (licno dobro iskustvo sa Erste bankom)