Šta je novo?

Gigaset 4010 micro

Mite

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Kupio sam ovaj telefon i veoma sam zadovoljan sa njega, samo imam jedan problem koji nemogu da otklonim. Kad listam listu poziva mogu da pretisnem zelenu slusalicu i da pozovem broj koji vidim (missed call) ali telefon mi stavlja tri nule pred broja- na primer ako te pozvao 034218656 telefon mi zazvoni na 000034218656. Kako da otklonim ovo?? Hvala vam :(

Kad smo kod Gigaset-a... Ja imam problem sa 2010... kada me neko pozove na telefon a ja se nejavim imam missed call... medjutim kada ga ponistim (pozivanjem tog broja) vise ne mogu da udjem u listu propustenih poziva... jedini nacin je da vestacki napravim novi propusteni poziv... ima li neko inteligentnije resenje? Da li je ova problem resen na 4010 seriji ?

Ne znam kako da resis... Imam 4010 Confort (Micro je bio samo 10 eur skuplji) ali sam uzeo veci jer mi je ono brate malo za kucni telefon... Nemam navedenih problema, vec godinu i kusur dana radi perfektno...

Nasao sam resenje za problem i to je neka opcija access code ali neznam zasto bi mi posluzila. Kad stavim neki broj kao access code onda telefon ga stavlja pre broja koji ocu da biram.

access code je koliko vidim izlaz....kao kada imas centralu, pa pre broja moras da okrenes nesto za izlaz....
Ajde kad smo vec kod Gigasetova:
baza mi je 2060, a slusalica 2000c (comfort ili classic....ma nije ni bitno :)) i povremeno mi se izgubi display.....telefon radi OK, osvetljenje displeja takodje, samo sto ne vidis sta kucas niti ko te zove.....

Zvao sam neki servis da se informisem i kazu: sigurno je crkao procesor za napajanje displeja (bljump) i zavisi od modela doticnog moze da kosta od 10 do 40e.....bedak :(

Nazad
Vrh Dno