Šta je novo?

Gigabyte x800gto u 3dmark-u 03

catalist 6.2
Jos da odradim volt mod na memari i ima da puca :whip:

Prilozi

• Untitled0-23-54-50.webp
    Untitled0-23-54-50.webp
    131.6 KB · Pregleda: 68
Svaka čast. Kako si uspeo da podigneš Core toliko?! Meni već na 435 MHz prijavljuje artefakte. Čip je R430, imam istu verziju ATI toola-a.

Poslednja izmena:
@kisa
nisam skenirao artifakte(ili artefakte, sorry) duze od 5-10 minuta na tim klokovima(mrzelo me) ali sam na 600/560 skenirao pre par meseci 8h i kusur bez gresaka(dok sam bio na poslu on je vredno radio) 😀
gurao sam memoriju na 570 ali mi je u tom slucaju core bio na 400. 🙁
i core na 660 ali je mema bila 490

@sam fisher
r480 je mnoooogo raspolozen za oc, za razliku od ostalih 🙁
kao sto rece gari gx-x primerak+hladjenje!Sa stock kulerom sam postigao 530/550 oko pola sata bez gresaka-smor- posto sam se castio zalmanom stvari su mnogo bolje. 😀 😀 😀
I jos nesto admin na sapphireovom forumu mi je rekao da je ova moja sapphire select verzija gde se ugradjuju samo najfiniji primerci GPU-ova malo me usralo izgleda 😀

Poslednja izmena:
mali update
😀

Prilozi

• Untitled0-12-12-40.webp
    Untitled0-12-12-40.webp
    125.8 KB · Pregleda: 54
6700 bodova hmmm...
tezak zadatak ali probacu, nego reci brate koja je tvoja GTO??

Poslednja izmena:
Sapphire GTO Fireblade. I jos da dodam da je to potpuno stabilan skor/klok (za svaki dan, vec nekoliko meseci radi besprekorno). Vise o tome kada postavim rezultate...

Imas memaru bolju od moje ja imam 2.0ns a ti 1.6ns tesko cu te stici mozda doguram do 6300-400 ali cisto sumnjam, obavesticu naravno. 😀 ma dobra je i ovako 😀
Gde si je nasao-fireblade- u BG? ili napolju?
Kako ti se svidja njen cooler??
Koje si klokove postigao?
O svemu tome kada postavis rezultate. 🙂 he

Poslednja izmena:
Kupio u Md & Profy-ju. Ima R480 jezgro i 1.6ns memoriju (fabricki setovana na 400/490). Maksimalan 100% stabilan overklok mi je 625/1240 (besprekorno radi vec vise od nekoliko meseci). Temperature su (maksimalne) za memoriju 58C i za GPU 50C. Kartica ima hladjenje koje se nalazi na X850XT karticama (dual slot). Ali, temperature su niske, prvenstveno, zbog odlicnog hladjenja kucista. Sto se tice voltaza, sve je na difoltu. Dakle, ovo je sve sa difolt karticom dok cekam bolje i mnogo tise hladjenje. Kazem tise, iz prostog razloga, zato sto mi je los ventilator (takav je primerak).

Poslednja izmena:
Kako si merio C memorije?Meni je 51C za gpu ali sa zalmanom
Tesko cu te stici 1240 |svaka cast| je nedostizno za moju memaru.he
steta sto nemamo jos onih 4p pa da budu na 16 onda bi bilo 7+k sigurno 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno