Šta je novo?

Gigabyte vs Asus

knjaz.milos

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
320
GA-X48-DQ6 ili Rampage formula ?

Any thoughts ... ?

To mozhesh i sa ovom !?

Htedoh recji da necjesh dobiti ne znam kakav eye candy boost ako to uradish jer nije jeftina investicija za ono shto se nudi. Moje iskreno mishljenje...Do sada sam uvek imao Asus ploche i rampage ima solidan pozitivan odjek, ali ako vecj zhelish malo vecji korak - skokni do DFI-a pa vidi shta se tu nudi :d

Poslednja izmena:
DFI LanParty DK X48-T2RSB Plus ... na nju mislis...ovu prvu zaista ne verujem da moze kod nas da se nabavi....

Pa uvek mozhesh da pozovesh recimo Lithium OC house... Nisam kompetentan ko uvozi DFI i to...ali kapiram da ta plocha nije ne znam koliko loshija od formule a gotovo sam siguran da je jeftinija.
To shto smo mi u 99% sluchajevi zhrtve marketinga i nekih "tradicija" u ovom vremenu sada u kojem zhivimo mozhda nije loshe da to isto i prekinemo jer nije mala razlika od recimo 50e...nemoj bukvalno da me shvatish ali od prilike taj neki fazon :d

Kako ti sada na -E plochi radi crossfire ? Nisi zadovoljan ?

Nije jos stigla druga....ali ova p5q-e mi se nece slagati sa nekom ostalom periferijom...pa i zbog toga i zbog eventualnog "hm....cesh cesh" ...... odmah cu da predjem na x48 ali sa DDR2.

Vrh Dno