Citate li vi ljudi sta sam ja napisao uopste???
# Ma nadji novije drajvere, ja sa mojim Intelom 2.4A i 9000 non pro imam 7000-7100 sve po defaultu,
Jel to izasao Catalyst 3.10 ili sta? Ja mislim da je 3.9 najnoviji...
# nadji nove drajvere za karticu, ili reinstaliraj te stare
PA REINSTALIRAO SAM IH, u tome i jeste problem sto nema efekta!
# I da probaj da iskljucis FastWrite, pa vidi onda...
Pametan savet do mojega, FastWrite radi na Intelu sasvim dobro i stabilno i ne vidim zasto bi ga gasio narocito ako ga je sam SmartGart ukljucio.
# Pa koliko je davao Radeon 9000 pre nego sto si stavio taj 9600?
Davao je ili oko 4500 ili oko 5500, ne secam se tacno, ali moj ortak je sa OC Radeon 9000 Pro imao 7596 poena!
Neka mi neko kaze da je R9600 toliko djubre da ne moze da stigne OC R9000Pro???
# R9600 non-pro (a i Pro) i nije neki razbijac kada je 3D Mark 2001 u pitanju.
Pa koji rezultat bi trebao da bude otprilike, meni se ovo cini mnogo malo?
# Po strani to sto je taj Celeron 2.0 govance
Necemo se vredjati, taj Celeron radi lepo i na 2.66GHz bez dizanja napona i sa temperaturom ispod 45 celzijusa sa box cooler-om sto se ne bi moglo reci za Athlon pa cak ni za Barton. By the way, kad njega dignem na 2.66 RAM ide na 354MHz (inace Kingston DDR400) i imam 2.6GB/s bandwidth u Sandri sto je meni sasvim dovoljno za ono sto ja radim. Pre metar dana sam pakovao DVD StarWars II u Divx na 2CD-a (stereo ac3->mp3 sa konverzijom 48000->44100 + mpeg2->Divx sa ukljucenim crop i resize) za 2 sata koliko i traje film sto ce reci u realtime (25fps) -- meni je to sasvim ok.
# Intel, je Intel
Intel mozda nije brzina ali je kvalitet i stablinost. Pogledajte forum na creative sajtu pa cete videti da 90% vlasnika Creative kartica koji imaju probleme imaju VIA chipset i AMD procesor. Tu je za mene kraj price na tu temu.
Ja sam vas pitao za savet, a vi me zezate. Bas i nije u redu ali ako, vama sluzi na cast.
# Tombraider ajde napravi jedan mali usporedni test 9000 vs 9600. Ja momentalno imam gigabayte 9000pro i hocu da je zamenim sa doticnom 9600. Interesuje me tvoja uskustva, kolio je realno ubrzanje, kakav je overklok kartice itd.
Meni su rekli da je bolje uzeti 9600 pro i da vredi svaku paru ali mi je falilo 70 poena za tu opciju. Doduse nisam ocekivao da ce mi zbog toga faliti vise od 70 poena u 3d Marku. Ja ti ne mogu dati savet dok ne potvrdim da mi kartica radi kako treba, a i ja nisam imao pro nego obican noname 9000 (maxsun - china) koji prodajem onom ko da vise.