Naime karta je 250 za cip i 200 (400DDR) memorija, nikako nemogu da je overklokujem. Ne pomaze ni ragetweak, pover stirp, nista. I na kraju se odvazim da modifikujem bios i podignem klok jer sam siguran da moze bar cip da se podigne na 270MHz (znam da je dobitak minimalan, samo hocu da imam occ kartu). Skinem original bios sa sajta podignem klok memorija na 211, cip na 275, i posle ulaska u XP, prijavi kao da nisu dobri drajveri ili mi nevalja kontrol panel, bilo koja verzija catalyst drajvera odbija da se instalira???. I dobijem desktop u 800X600 bez mogucnosti promene frekfencije monitora. Zatim instaliram win98se od pocetka i sve lepo prodje, 3dmark2001 radi, RageTweak radi cak sam je podigao na 300Mhz za cip i 240 za mem. Medjutim kalo kasnije i 3dmark i Unreal2 pocinju da koce mislim sve normalno radi i odjednom padne frame rate na 2-3 fps??? i tako par sekundi i sve je posle ok, to se desava dosta ucestalo na svakih nekoliko minuta. Kartica nebrlja overklokovana ne pojavljuju se tackice niti cetanje tekstura inace stavio sam ventilator na hladnjak?? Sta da radim posto je ocigledno da kartica moze da se overklokuje? Probao sam da stavim originalni ATi bios, i to nije uspelo atiflash kaze da nije kompatibilna kartica sa tim biosem???