Šta je novo?

Gigabyte Maya 7.1 Gold Sound Card?

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Ima li neko ideju vredi li ova kartica čemu? Mogao bih da je uzmem u zamenu za manji ATA HDD (znači ne skupo), samo mi recite vredi li?

Namena: slušanje muzike, možda neka osnovna audio obrada?

Ne obraćajte pažnju što već piše da imam SB Live! i X-fi Music

:wave:

Nisam ni cuo za Gigabyte vec za Audiotrak Maya karticu, ali nasao sam neku sliku i to je ustvari to isto.
http://www.tomshardware.com/reviews/raising-pc-audio-standards,394-4.html

Hardverski je verovatno dobra za muziku jer je Audiotrak dobar brend, ali podrska za drajvere je vrlo sumnjiva :(
Verovatno ces moci da skines neke unisex drajvere. Sve je pitanje koliko ti imas volje za egzibicije i koliko bi te realno kostala. Licno bih voleo da se poigram sa takvom karticom, ali ne bih dao preko 10-15e.

Poslednja izmena:
Nisam ni cuo za Gigabyte vec za Audiotrak Maya karticu, ali nasao sam neku sliku i to je ustvari to isto.
http://www.tomshardware.com/reviews/raising-pc-audio-standards,394-4.html

Hardverski je verovatno dobra za muziku jer je Audiotrak dobar brend, ali podrska za drajvere je vrlo sumnjiva :(
Verovatno ces moci da skines neke unisex drajvere. Sve je pitanje koliko ti imas volje za egzibicije i koliko bi te realno kostala. Licno bih voleo da se poigram sa takvom karticom, ali ne bih dao preko 10-15e.

pa toliko bi itrebala da košta, pošto lik za nju traži HDD od 40GB, samo još taj raritet da nađem :)

Imam Terratec Space koji sam fleshovao u Audiotrak da bih mogao da koristim drajvere. Aktuelni modeli Audiotraka su 100+ eura, uz to ime ide i kvalitet. Ali, ipak ne treba ocekivati cuda, ipak je to kartica iz 2001. ili tako nesto. Ali svakako bih dao HDD od 40GB za nju, te stbvarcice volim da probam, da cujem :)

Poslednji drajveri na Auditrak sajtu su iz 2004., znaci bez podrske za Vistu. Vrlo verovatno da ne bi mogao da je koristis sa tim drajverima, moguce je da je sa Gigabyte drajverima situacija jos gora...

Nazad
Vrh Dno