Šta je novo?

Gigabyte MA78G-DS3H ili [M3A78,NB770 + ATI 3650 256MB]?

Government

Slavan
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
304
ploca sa int. graf. - - Gigabyte MA78G-DS3H

ili

ploca + graficka - - M3A78,NB770 + ATI 3650 256MB/DDR3/128-bit ( ili sa DDR2)

hvala unapred!!!

Ako bi da se malo igras sa nekim iole zahtevnijim igricama u prosecnim rezolucijama onda obavezno sa grafikom, a ako igras igre od kojih je recimo PES najzahtevniji i to sa max 19' monitorom onda prva varijanta. GA MA78G-DS3H nema sanse da potera kako treba nijednu zahtevniju igru poput Far Cry, Crysis i sl u skoro bilo kojoj rezoluciji.

ploca sa int. graf. - - Gigabyte MA78G-DS3H

ili

ploca + graficka - - M3A78,NB770 + ATI 3650 256MB/DDR3/128-bit ( ili sa DDR2)

hvala unapred!!!

ploca + graficka - - M3A78,NB770 + ATI 3650 256MB/DDR3/128-bit

Mada ovde bi ti mnogo bolje legla ATI 3850 DDR3 ili 4670 DDR3.

Mada ovde bi ti mnogo bolje legla ATI 3850 DDR3 ili 4670 DDR3.

pa znam tebra da bi bila bolja ali vec sam probio budzet sa ovim sto se razmisljam da uzmem odvojeno plocu i graficku.....

bitno mi je bilo samo to da budem siguran da ce se isplatiti razlika u ceni sa ovim u odnosu na ovu Gigabyte integrusu....

i jos nesto ***. malo off topic. koliko je bitna DDR3 memorija na grafickoj u odnosu na DDR2
jel bolje 256 DDR3 ili 512 DDR2

Bolje je mnogo 256mb DDR3, mnogo je bitnija brzina memorije nego njena kolicina.

Ako bi da se malo igras sa nekim iole zahtevnijim igricama u prosecnim rezolucijama onda obavezno sa grafikom, a ako igras igre od kojih je recimo PES najzahtevniji i to sa max 19' monitorom onda prva varijanta. GA MA78G-DS3H nema sanse da potera kako treba nijednu zahtevniju igru poput Far Cry, Crysis i sl u skoro bilo kojoj rezoluciji.

Zao mi je sto moram da te ispravim,ja imam doticnu plocu i evo jos uvek nisam kupovao naknadnu grafiku....Poterao sam sa plochom i Crysis i Far cry 2

Tacno je da ne mozes velike rezolucije da stavljas i broj detalja da bude minimalan...

Ali za integrushu na 1024*768 i na low detaljima ce poterati.....Naravno ploca nije za sladokusce ali ako si u frci sa parama a hoces novu mashinu odradice ti posao tih prvih 2-3 meseca dok ne skupis pare za grafiku.....

Ja sam planirao grafiku da kupujem ,ali zbog troskova sa strane sam odlozio....mogu da se igram komotno bez problema...naravno da ne preterujem sa detaljima...

ali za nesto ozbiljnije igranje moracu da kupim grafiku normalnu....

Nazad
Vrh Dno