Šta je novo?

Gigabyte Gv-N95TD3-1GI

franko

Cenjen
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poena
151
http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3151

pozdrav svima, hteo bih da kupim novi racunar sa nekim skromnim budzetom ali da ipak mogu da pokrenek po koju igricu makar na low...

pored ove grafike uzeo bih jos i Intel Pentium DC E5300 na 2.7GHz, 2GB DDR2 rama i neku maticnu sa G31 interfejsom. Zanima me misljenje o ovoj grafici koja kosta oko 60e, meni se svidja sto ima ogroman kuler na sebi, mozda to i nije dobro?

Mislim da bi bolje bilo da nađeš neku 3850-ku sa 512 ddr3 mislim da može da se nađe za 44 eu a ne traži neko jače napajanje .

Jedino je dobro to sto ima poveci kuler :D performanse su u zaostatku za danasnjim karticama.
Predlozena ATI 3850 je duplo brza, i i jeftinija od te, i sa njom bi terao igre i na high (uglavnom).

auu nisam znao da ima toliko ljubitelja ATI kartica.. ja ih bas ne volim, nekako sam privrzen nVidiji, a negde sam vec dobio predlog da za ove prare mogu da uzmem i neki radeon 4000+... ajde da zanemarimo tu pristrasnost svi i da gledamo stvarno odnos kvalitet cena...

Znaci za igrice sam vec pomenuo da bi trebalo da rade solidno bar neke koje su izasle do danas, za ono sto ce tek izaci sigurno nece biti dovoljna ni 9800gt... Ali jos jedna jako bitna stvar mi je Fyll HD video! Sad imam 512 rama 6600gt i P4 3.0 procesor... Probao sam neke 1080p filmove da pustam.. katastrofa.. cak i na Youtube-u vec na 720p pocinje da secka...
Imam 23" full hd monitor pa ne znam jos da li je realno ocekivati da neka igrica sa ovakvom grafickom karticom moze uopste da radi na 1080p?? Video sam jednog lika da sa 9500gt igra CoD ModWarfare2 na 1080p sa low detaljima...
I poslednja stvar napajanje mi je Chieftec 360W ali je 3god staro, znaci sad mozda moze da isporici oko 280-300...

Razmislite, pa napisete vase predloge, u rangu do 60e, ako se svi slozite oko jedne to cu da uzmem! ;)

Vrh Dno