Šta je novo?

Gigabyte GTX260OC

StepOne

Cenjen
Učlanjen(a)
08.12.2009
Poena
151
E pa ljudi imam ovu graficku karticu nekih 5-6 meseci i veoma sam zadovljan sa njenim radom, za sada svaku igricu koju sam igrao gurala je na maximum detaljima ali jedino me brine to sto se mnogo greje, pa ne znam da li to tako mora da bude ili kako vec. Ona plastika na njoj se recimo posle nekih 10minuta igranja Call of duty 6 ili dirt2 usija i kada izadjem posle 5min opet ima normalnu temperaturu. Zanima me da li je to normalno, i sta vi mislite o toj kartici.
Ovako izgleda:
gtx260-oc.jpg

Hvala unapred.
Pozz

Jel mozes da joj podesavas brzinu ventilatora? stavi da se vrti malo vise kad predje 55-60 stepeni.

Imamo identicnu karticu, moja evo vec godinu dana stara se uopste ne greje toliko strasno, pogledaj da se heatsink nije zapusio od prasine.

Ista karta samo bez oc model...ok je to sve, nema da brines (eventualno izduvaj malo prasinu ako dugo nisi).

pa usisavao sam je pre mozda mesec dana nebi trebalo da se napunila prasinom..videcu da je izduvam sa kompresorom skroz 🙂 u svakom slucaju hvala momci... a kako ste zadovoljni vas dvoica radom graficke? ja sam prezadovoljan...

Da kucnem u drvo (kuc kuc) radi sve u shes 😀.

Meni je i 8800gts 512 radio posao na 26 inca, ovo jos samo kao bonus dodje 😉

Nazad
Vrh Dno