Šta je novo?

GIGABYTE GK-KM7600

Djilkosh_Ns

The King
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Asus TUF B550m - Plus
RAM
Kingston Renegade 4x8 3200mhz
GPU
Sapphire Pulse 9070
Storage
XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
Zvuk
Integrale
PSU
Corsair RM650 Fully Modular
Kućište
Rajintek Arcadia III TG
Monitor
LG 27GP850-B
Miš & tastatura
Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
Ostale periferije
Turtle Beach 600P
Tablet
Samsung A9+ 11"
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch 10 Midnight 46mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Moj direktor ima ovaj komplet i nije se zalio. Kolege kazu da super radi. Ja sam ga malo isprobao i zadovoljan sam onim sto sam video. Tastatura je bas lagana, mis lepo radi cak i sa udaljenoscu od nekoliko metara - probao sam ga sa terase i pomerao na kosulji i radio je, nisam imao gde vise da se udaljim. Ne znam koliko dugo traje baterija ali cujem da "traje dosta dugo". Razmisljam i ja da uzmem ovaj komplet.

Imam mish Logitech VX Nano (kosta oko 4.000 din) + mish Logitech M235 (kosta oko 1.700 din.) i nisam primetio neku razliku. Mozda je VX Nano izdrzljiviji cim toliko kosta, ko ce znati.

Pozz

Sta mislite o ovoj tastaturi i misu, posto vidim da je jeftina, planiram da je kupim, pa ako je neko imao iskustva sa ovom tastaturom i misom da mi kaze neko njegovo misljenje? :)

kad sam video http://vr-zone.com/articles/gigabyte-km7600-wireless-keyboard-mouse/9050.html review odavde lik se dosta iznenadio koliko je dobra..

Ja imam taj komplet i mogu ti reci da tastarura neku put zabaguje nece da kuca i onda je malo ispomeram i proradi, ali shta cesh za te pare nema lepshe :D

@me on the net sta da ti kazem, ja nisam zahtevan korisnik mada ne znam kakva je razlika tastature za zahtevnog i nezahtevnog korisnika, ne racunam prilivanje po tastaturi :)

@Pedja pa ono stvarno za te pare, mislim da vredi tastatura... meni ce trebati samo za 2-3 metra :) a sto se tice cukanja umem da se iznerviram, ali opalim sto, tastaturu I misa ne udaram :)

Ima drugar iz Arandjelovca i ja sam se bas prijatno iznenadio koliko je dobar mis. Tastatura ko tastatura - nisam nesto obracao paznju, ali mis mi je zapao za oko.

Ja imam taj komplet i mogu ti reci da tastarura neku put zabaguje nece da kuca i onda je malo ispomeram i proradi, ali shta cesh za te pare nema lepshe :D

Jesi li probao savet iz teksta na linku koji je postavio Djilkosh_Ns u prvoj poruci. U ovom review-u pise da se lik susretao sa nekim problemima sa tastaturom i da je to resio tako sto je promenio "BounceTime" u Registry.

Ribizla, to sam hteo da cujem :) jel lepo lezi u ruci?
mislim za te pare da je best buy.

ma tastatura svaka proradi cim je malo drmnes... :D

@Djilkosh_Ns, znas kako ja imam 2m i samim tim ogromne sake te mi retko koji mis lezi u ruci sto se tice same ergonomije i na kraju krajeva to je individualna stvar - nekome lezi nekome ne - nema pravila i ta informacija ne treba da ti bude relevantna kad je iz tudjeg iskustva. Probaj u prodavnici pa vidi dal ti odgovara. Meni se svidela brzina i preciznost - odmah se videlo da to nije neki krsh iako tako izgleda na prvi pogled.

i meni su povece sake 10godina sam se bavio odbojkom tako da malo veci ako je super onda... nemam bas vremena, ali cim ugrabim malo vremena otici cu negde da pogledam :)

Velicinski mi nije odgovarao, tako da verovatno nece ni tebi. I pamet u glavu - obavezno kupi misa da ti lepo lezi u ruci. Ja za svojih 20 i kusur godina sa racunarima sam dobio okostavanje karpatnog kanala i sad bez jastuceta za zglob ne mogu da izdrzim ni 20 minuta [[u zadnjih godinu dana razmisljam kako se niko nije setio da napravi narukvicu sa jastucetom - kako bih mogao da kupim iole normalnu podlogu]]. Probaj Logitech MX518 - garantovano ce ti biti ok.

Imam vec mx510 :)

Ma ja hocu cisto malo da se oslobodim kablova :) zato ne bi davao previse kesa, a nekako mi se cini da je ovaj gigabajtov paket mis i tastatura fin :)

Vrh Dno