meni u idle rade na 1100rpm.... i na prvoj i na drugoj karti...
reci mi koja ti je default voltaza idle u windowsu, kod mene je to 0.862v
Stavi ponovo MX-4 pa istestiraj,mozda prvi put nisi stavio kako treba,razlika od 10C je rezervisana za tecne metale a ne izmedju te 2 paste![]()
meni u idle rade na 1100rpm.... i na prvoj i na drugoj karti...
reci mi koja ti je default voltaza idle u windowsu, kod mene je to 0.862v
Vidi kako stoje stvari,
mozda nisi procitao sve od pocetka teme, menjao sam MX4 pastu tri puta, i stavljao sam malo, kao list papira na gpu, i drugi put, malo vise i deblje isto na gpu, i treci put tanko kao list papira na gpu, i vrlo tanko i na bakarnu bazu hladnjaka, i kada sam montirao grafu, posto su mali srafovi, jednom sam ih malo jace stegao, drugi put samo ovlas( kao i sto je bilo kao kad je kupljena garfika) i slicno....onda, sta sam primetio kada sam skidao fabricku pastu, bila ja bas velika kolicina paste, razmazana i skorena i oko samog gpu jezgra, i takodje razmazana i na bakarnoj povrsini hladnjaka ( ko je radio delid procesora Ivy, slicno je izgledalo, kao kad se skine IHS i ona default pasta, sva razmazana i skorena, kao zvaka ) i itd.
Po nekom mom osecaju za elektroniku, :type: :crash:, sve mi to deluje kao da Gigabyte nije bas najbolje resio tu stvar sa pasto i nacinom njenog nanosenja i slicno.....videcemo, jos cu da testiram, pa ako bude i 5C manje temperatute, super je....
Pratim ja temu ne uskacem ko padobranac,nismo se razumeli,izmedju fabricke i mx-4 moze i da bude 10C ali izmedju mx4 vs NT-H1 je malo teze a to si spomenuo zato sam i napisao to
Inace svaka cast za testiranje i entuzijazam![]()
citajuci prethone postove gde si pisao o srafovima, uzeo sam srafciger i dotegao..... takodje, i moja grafa je bila slabije stegnuta, mozda bas zato da pasta nebi isparila/nestala (izasla sa strane), nego onako slabije, da se tu i zadrzala.....
prevrti malo te testove pa iznesi zakljucak to je bas lepa razlika...
Mazi7 :
jeste kod mene manje kuciste, ali ja imam dva 120mm venta direkt ispod grafike i lepo joj salju sobni vazduh... meni je daleko pozor od kusita, i u najtoplijem delu stana sam...a pritom greju ko ludi, tako da je do toga! Inache temp je u idle 30-32c a cim otvorim malo prozor i napravim najblazu promaju u tom delu stana, odmah ide na 29-28c u idle... bitno mi je da u gamingu ne prelazi oko 52-63c (zavisi od igre), to mi je ok ja i onako volim da igram u 60fps.
The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
and APPID
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.
aj aj dajes 600e za grafiku ... nece ti tesko pasti i 2000din veci racun za struju, a nece ni tolika biti razlika![]()
Nije sve ni tako bajnoKad ima ima, kad nema nije lako, nisam ni sam heh.
Eto jos 20-ak sati Witchera i nema crasha..tako da kontam kada se desi random to je do drajvera ne do kloka.
Mislim da nije ni do drajvera, ukucaj u google informaciju iz event viewera, cini mi se da je neka druga sistemska greska u pitanju.
https://www.google.hr/search?hl=hr&source=hp&biw=&bih=&q=The+application-specific+permission+settings+do+not+grant+Local+Ac tivation+permission+for+the+COM+Server+application +with+CLSID++++%7BD63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160%7D+++and+APPID++++%7B9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276%7D+++to+the+user+NT+AUTHORITY%5CSYSTE M+SID+%28S-1-5-18%29+from+address+LocalHost+%28Using+LRPC%29+runn ing+in+the+application+container+Unavailable+SID+% 28Unavailable%29.+This+security+permission+can+be+ modified+using+the+Component+Services+administrati ve+tool.&gbv=2&oq=The+application-specific+permission+settings+do+not+grant+Local+Ac tivation+permission+for+the+COM+Server+application +with+CLSID++++%7BD63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160%7D+++and+APPID++++%7B9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276%7D+++to+the+user+NT+AUTHORITY%5CSYSTE M+SID+%28S-1-5-18%29+from+address+LocalHost+%28Using+LRPC%29+runn ing+in+the+application+container+Unavailable+SID+% 28Unavailable%29.+This+security+permission+can+be+ modified+using+the+Component+Services+administrati ve+tool.&gs_l=heirloom-hp.12...2894.2894.0.3813.1.1.0.0.0.0.0.0..0.0....0 ...1ac.2.34.heirloom-hp..1.0.0.LyLpBaxXMwE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari