nenad 970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 275
Overklok je 1.520 - 8.000,
sa Shadow na High, sa ovim klokom ide na 60fps, sa 8XMSAA...![]()
O *** ne razumes me
Overklok je 1.520 - 8.000,
sa Shadow na High, sa ovim klokom ide na 60fps, sa 8XMSAA...![]()
Mozes da povecas malo voltage i TDP preko custom biosa,
tvoja voltaza je 1.199v, mislim da mozes da ides na 1.212V i uz veci TDP, imaces stabilan overklok na oko 1500/8000....inace, malo sam se specijalizirao u pravljenju custom biosa,:hair: pa sam uspeo uz pomoc drugih custom biosa, da modujem moj originalni bios za ovu G1, da sljaka stabilno, bez trotlovanja...itd..
ja sam mislio da je 980ti dovoljna za 1080p :d
pa ja bez soft shadows i hairworks ne mogu da zivim a kamoli da igram igre...
ne raspravljamo se malo se salimo,bolje ti uzi neki monitor sa vecim refres rejtom.
ako bude ziva toliko da preflesujes stock bios - moci ces i da reklamiras najverovatnije.ako je do kraja spalis,ne pomaze nista. :d
sala na stranu,tesko ces je ubiti,previse hardver danas ima samozastite da bi se covek sekirao.ako nece da radi nece raditi od starta i moraces da vratis stock bios svakako.

He, he,
ako mi verujes, potpuno isti bios kao i na ovoj mojoj G1, samo sto je moj Asic 81.9%.....to nam dosta olaksava posao...:guitar:
Moje je misljenje da,
idemo polako, korak po korak, da ne bi nesto zaboravili ili pogresili.
Prvo i osnovno, nisam najbolje razumeo, ali, da li znas da upravljas i stelujes MSI AF, onako 100% da ga podesis u detalje da sljaka sve kako treba ?

Okey,
mislim da je, zaista, najbolje ici polako i sigurno, zato ajd samo nesto osnovno da predjemo u MSI, mozda i nekom jos pomogne, koji ne zna da postavi.....
Ovo cekiras:
Pogledajte prilog 195664
Monitoring:
Pogledajte prilog 195665 Pogledajte prilog 195666 Pogledajte prilog 195667
Dakle, sve ove funkcije iskljucis, samo ostavis:
Framerate, Cpu temperature, Gpu temperature, Gpu Voltage, Fan speed, Fan tachometar, Core clock, Memory clock i dobijes ovakav izgled tab monitoring:
Pogledajte prilog 195668
Gore u Monitoringu, mozes i da postavis OSD ( zaokruzeno zelenom bojim), da bi imao na displayu podatke dok igras igre,....obavezno postavi da se vidi na displayu:
Gpu Voltage, Core clock, Gpu temperature da bi videli u realnom vremenu, kako se ponasaju ovi parametri.....ajd, ako mozes odradi prvo ovo, ako ima nesto nejasno, pitaj obavezno...

Okey, izvini ako sam opsiran, ne znam tacno sta znas, ajd namesti ovako kako sam rekao, da bi imali te osnovne podatke o radu kartice, da bi bilo vidljivije....
Najbitnije mi je, da kada flashujemo bios, kada ga testiras u Heaven 4.0, imas na displayu obelezeno:
gpu voltage, core clock i gpu temperature, za svaki slucaj, da mozemo pratiti te parametre, da nesto ne bi krenulo naopako...
Koliko sam video nisi radio flashovnje biosa,
prvo, postoji mali rizik, da dok flashujes bios( 30 sekundi), nestane struja, i onda se kartica brikuje, zabaguje, jer je izbrisala original bios, a nije zavrsila flashovanje novog biosa, i nece da radi, i onda mora da se ponovi flashovanje sa dve kartice, jedna prvi slot i prikljuci se na monitor, ova brikovana ide u drugi PCI-e slot i onda se ponovo flashuje brikovana karta...nadam se da ti ovo ne predstavlja problem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari