Šta je novo?

Gigabyte GA-P35-DS3P i cooler master geminII

JLK_ManiaC

Slavan
Učlanjen(a)
01.04.2007
Poena
304
Ljudi interesuje me da li staje cooler master geminII na Gigabyte GA-P35-DS3P! Ako moze sto pre jer moram da je narucim danas!

i jos nesto koju plocu uzeti od ovih MSI P35 NEO2-FIR ili Gigabyte GA-P35-DS3P ili DFI Infinity Blood Iron P35-T2R!

Pozdrav i hvala

Poslednja izmena:
Od te 3 ja biram p35-ds3p.
ps: I ja sam je narucio. :D,)
Za Geminll nemam pojma (mada najverovatnije moze).

Poslednja izmena:
- MSI P35 NEO2-FIR ....... bolje nemoj
- Gigabyte GA-P35-DS3P ....... veoma izbalansirana ploca
- DFI Infinity Blood Iron P35-T2R ...... extra kvalitetna ploca

Rezime,ako ti je novcanik dubok onda DFI ako nije onda GB,prosto zar ne.

P.S. Ako ne gresim negde na nekom review sam video bas taj Gemini II na Blood Iron-u,sto je nekako i logicno jer se radi o punokrvnom oc-eru.Bez veze sto CM nema MB Compatibility list za svog giganta. Zalmane zalmane ...

Poslednja izmena:
Ok hvala na odgovorima tamo gde ja gledam cene to jest eur... razlika je oko 0.5e!! narucio sam ga ali rekao sam im da mi treba rev.2 ako je kec da necu da uzimam tako da ako bude rev.1 uzimam dfi! nadam se da necu pogresiti! Ovaj a jer zna neko za GeminII?

WARNING, BloodIron je prilicno ispljuvana ovde na forumu jer je mnogo veliki procenat ploca sa necim felericnim; ne pricam iz iskustva, vec onog sto sam ovde iscitao. Ja licno sam se odlucio u trilemi :p za GA zbog toga sto su pljuvali po BloodIronu, samo mi je umesto MSIja bio ASUS).

Nazad
Vrh Dno