Šta je novo?

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H napajanje

Studentbg

Slavan
Učlanjen(a)
19.02.2008
Poena
320
Koje napajanje treba za ovu plocu mislim da li je potrban 8pinski prikljucak ili moze 4pinski.

Ne znam koje napajanje imas, ali bilo koje moderno ce zavrsiti posao, e sad za snagu ne znam koliko ti treba, nisi naveo ostatak konfiguracije.

izvinjavam se na malo informacija, sklopio sam komp radi na napajanju coolermaster 450w samo mi nije bilo jasno da li treba 8 pinski prikljucak ili moze i 4 pinski. Radi komp samo .. me zanima posto napajanje nema 8 pinski prikljucak. cak ni ja na mom cm od 500w nemam taj prikljucak.

izvinjavam se na malo informacija, sklopio sam komp radi na napajanju coolermaster 450w samo mi nije bilo jasno da li treba 8 pinski prikljucak ili moze i 4 pinski. Radi komp samo .. me zanima posto napajanje nema 8 pinski prikljucak. cak ni ja na mom cm od 500w nemam taj prikljucak.

Moze i sa 4-pinskim konektorom. Naravno bolje je sa 8-pincem pogotovu ako hoces sto veci overklok, ako hoces umereni moze i 4 pina.

e hvala puno... ne mislim da ga klokujem tj to sam drugu napravio komp pa kada sam dosao do toga da ubedem napajanje za cpu malo sam se zbunio:)

Nazad
Vrh Dno