Šta je novo?

Gigabyte GA-MA770-UD3 i Phenom X2 545

MarkoZ

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
360
Zanima me da li sa ovom kombinacijom mogu da se otkljucaju dodatna dva jezgra(pod uslovom da su ispravna) kao sto je moglo kod nekih athlona i phenoma?

Zasto ne moze? Ako ti nije tesko da pojasnis..

Zasto ne moze? Ako ti nije tesko da pojasnis..

Prvo revizija ploče mora biti 2.0 da bi imao opciju ACC za otključavanje, a drugo za otklučavanje svih jezgara potrebno je da imaš Phenom II X2 550BE ili Phenom II X3 720BE

Ima i na amd forumu ista ova tema. Isti procesor, ista ploca, isto pitanje:)

Relativno nov i ne bas interesantan procesor zbog zakljucanog mnozioca tako da i nema previse ljudi neka iskustva, barem se meni tako cini koliko sam pratio stvari. Ako imas rev. 2 ploce onda mozes da probas da otkljucas. Mislim da je FD poslednji bios pa probaj, Srecno:)

Revizija ploce je 2.0. Stavio sam ACC na all cores,treba li jos nesto ili da ga sad testiram. Komp nije moj nego od druga pa zato nemam vremena da se mnogo petljam oko njega,a i proslo je malo vremena od kada sam eksperimentisao sa OC-om i tako tim...

EC firmware stavis na hybrid, acc na auto ili all cores(mozes da probas i jedno i drugo) i to je to..

Poz

Ne vidim nigde tu opciju,probacu da promenim bios pa da pogledam tad.

27102009049y.jpg

Poslednja izmena:
Vidis tamo ta opcija nema. Flesnucu nov bios pa da vidim.

U sustini nema samo fabricki bios(mislim FA). Svi ostali imaju tu opciju a poslednji je FD(cini mi se)mada meni ne radi najstabilnije procesor sa njim pa drzim FCa koji mi daje najbolje rezultate..

Poz

ja imam ma770-ud3 i amd athlon II x2 250 jel on ima mogucnost da se otkljucaju 2 jezgra?

Taj ne moze. To je nativ dual core i nema sta da se otkljucava..Poz

Nazad
Vrh Dno