Šta je novo?

Gigabyte GA-8I965P-S3, VAZNA INF

RAF

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
304
Za svakog ko planira da kupi:

Gigabyte GA-8I965P-S3

vazna informacija, iako pise da je VISTA READY ona to zapravo nije, bar nije dok se ne uradi "dorada" te ploce. Vise o svemu tome mozete procitati na zvanicnom sajtu. Tamo ima i detaljno upustvo sta i kako treba da se uradi.
Uglavnom sve sam to prosao i bilo je vrlo mucno dok sam uopste provalio da postoji takav problem. Trajalo je skoro 4 meseca dok nisam nasao ali sad je sve ok i sve radi.
Eto nadam se da ce nekome koristiti, znam samo da nikom nece skoditi
Pozzz dobri ljudi

O kakvoj je "doradi" rec? Na zvanicnom sajtu nisam nista pronasao na tu temu

O kakvoj je "doradi" rec? Na zvanicnom sajtu nisam nista pronasao na tu temu

How do I solve the problem in the following situations?

1. System hangs up when installing Windows Vista.
2. RAID array fails.
3. If the Marvell LAN is disabled in OS, system becomes extremely slow when copying files or even hangs up.

Please follow the steps below:

1. Please make a bootable disk (you may build this disk under Windows XP and select "make this disk bootable" while formatting your floppy).
2. Please unzip the file downloaded from here into the bootable floppy you just made.
3. Use this floppy to boot you system and type "eep.bat" after the DOS prompt.
4. When this utility has done its work, please reboot your system.

Citat iz FAQ

Pozdrav

Poslednja izmena:
I kod mene na Biostar-u 965PT imam slican problem kada overklokujem masinu - zakucava masina pri instalaciji Viste (inace sve radi besprekorno pod XPom). E sad, nisam probao da disejblujem mreznu iz BIOSa pa da onda pustim instalaciju. U mom slucaju je Realtek-ov gigabitni mrezni adapter, videcu da ne pravi mozda on problem...

Cisto sumnjam, i kod mene je isto Realtek, a sve radi normalno... A jesi li probao da instaliras kada vratis sve na default?

ne znam ali ja sam sa mojom s3 i e6300 normalno instalirao vistu iako je proc kloknut na 3 ghz

Vrh Dno