Šta je novo?

Gigabyte dilema

NightCrawler

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
995
Poshto sam odluchio da predjem promenim plochu da se polako pripremam za prelaz na 64 trenuno se dvoumim izmedju ova tri modela Gigabyt-ovih plocha...

K8 Gigabyte GA-K8NF-9
K8 Gigabyte GA-K8NMF-9
K8 Gigabyte GA-K8VT890

Da li je neko mozhda imao iskustva sa nekom od ovih plocha i koju bi ste mi preporuchili josh osim ove tri?

NightCrawler je napisao(la):
Poshto sam odluchio da predjem promenim plochu da se polako pripremam za prelaz na 64 trenuno se dvoumim izmedju ova tri modela Gigabyt-ovih plocha...

K8 Gigabyte GA-K8NF-9
K8 Gigabyte GA-K8NMF-9
K8 Gigabyte GA-K8VT890

Da li je neko mozhda imao iskustva sa nekom od ovih plocha i koju bi ste mi preporuchili josh osim ove tri?

Imam GA-K8NF-9 i zadovoljan sam. Proslo mi je kroz ruke oko 5-6 tih ploca. Neke su bile, mislim na o/c totalno lose. FSB nije hteo ni preko 210. Na mom primerku A64 radi kameno stabilno na 267FSB sa naponom od 1.5V. Ako nemas nameru da o/c onda je slobodno uzmi, radice ti OK.

Svakako mi se čini da je K8NF-9 najbolji izbor od te tri ploče. Barem što se tiče specifikacija. Naravno, ako ti više odgovara micro ATX format, rešenje je K8NMF-9.

K8nf-9

Imam i ja ... mogu ti reci samo da nisam imao problema imam je oko 5 meseci ...

Ali nisam pravio nikakve zahvate na OC...

( Reko da ne cackam mecku, dok ne budem imao lovu da ispratim moguca sr.... ) he he

Pa receno ti je gore GA-K8NMF-9 je mATX dakle manja je
Sto se tice o/c-a izgleda da je GA kroz nove revizije biosa o/c potpuno onemogucio mada je izvesni misteroadster sa xtremesystems-a uradio ovo
dakle nije da bas nece :) samo hoce samo sa prvim verzijama biosa

Prilozi

Poslednja izmena:
Vrh Dno