Šta je novo?

Gigabyte ATI radeon 9550 ???

Doomhammer

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2005
Poena
304
Pozz svima na forumu ja sam novi user i bas sam kupio ovu graficku.
Nije nesto ali sta se moze. Sad zanima me moze li se ova grafulja clocnuti/modati na nesto bolje.
Sabirnica 128 bita
128 MB rama
GPU radi na 250 i kusur MHz
A memorija na 400 MHz
i kolike su sanse da mi rikne karta posle overclocka
:crash:.
Trenutno se na karti nalazi pasivan hladnjak, ali ako bih je clocovao kupio bih neki aktivni hladnjak.

300/500 (250x2) bi trebalo skoro sigurno da ti radi...

ja bih pre rekao 400/500(2x250)
i naravno aktivno hladjenje

Poslednja izmena:
2 anonymous kg: kakvi su ti to SB Live! 5.1 KX drivers

Nabaci neki 8x8cm kuler,skini sa neta ATi Tool i lako tjesh otkriti koji ti je max za grafichku.

Ja imam tu kartu. Core ide na 420, a memorija nece vise od 220.

Mislim da ne bi.Mozda Se cak i bolje klokuje bez promene biosa.I nije vrijedno toga jer ako budes nepazljiv mozes da posaljes karticu u VJECNA LOVISTA :-devil-: .

P.s.Izvini je si li ti uopste klokovao graficku? :d :D

nema na cemu.

@IcY_R: jel se toliko primjeti da nemam veze s' vezom

@Doomhammer
:D :d :D :d :D :d

Izvini ako si pogresno shvatio samo sam zelio da ti pomognem.

p.s. E ovako skines Omega drajvere. ( sa www.omegadrivers.net ) zatim ati tool 0.0.23.Imas u ati tool-u opcije find max core i find max mem.Prvo pretisnes jednu pa kad vidis da nece vise da ide nego stoji na jedno mjesto pretisnes abort a zatim set clock.Isto to sa memorijom.Da nadje find max treba oko pola sata za jedno i pola za drugo.Nemoj da se plasis da ce nesto da pegori ili sta ..... Ne trebaju ti nikakvi ventilatori i hladnjaci neces da iscijedis iz kartice svaki Mhz. :)
Uradis ovo palis igricu i vozis.
Uhh,nadam se da sam ti pomogao .... ;)
POz.

@ anonimus kg: A zasto ti taj XP 1700 radi "samo" na 1700MHz? ;) Zar tu nema prostora za malo mucenja, kada vec davis Radeona.

Poslednja izmena:
nema, i to je puno za palomino core. Pre je isao na 1.79GHz, sad vise nece - mozda zbog poluispravne ploce, mozda zbog napona?

Nazad
Vrh Dno