Šta je novo?

Gigabyte 965-ds3 i 3 8600gt!!! crkle

kgboy

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2005
Poena
604
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-13700k & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Gigabyte Z690 Aorus Elite DDR4
RAM
2 x 16GB Kingston DDR4 3600 MHz CL16
GPU
Nvidia GeForce GTX 1650 Super 4GB
Storage
512 GB Nvme Transcend, 1TB Crucial MX500, 2 x 8TB WD White label
Zvuk
Onkyo CS-245DAB
PSU
FSP 1000W Gold
Kućište
CoolerMaster HAF 922
Monitor
AOC PD27QS8R4
Miš & tastatura
Logitech G400
Laptop
HP Pavilion Gaming 15 (i5-9300h, gtx 1050 3GB, 2x8GB ddr4 2666MHz, 256GB Samsung SSD, 1TB HGST)
Tablet
Ipad Air 2, PS2 Fat & Slim, PS3 Fat & Slim, PS4Pro, Nintendo 64, GameQube, Wii, DSi XL, OG XBox, XBox 360
Mobilni telefon
Samsung S20 FE
Pametni uređaji
Xiaomi Smart Band 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ja stvarno nisam znao koliko imam srece!!! to je nesto neverovatno!
Pre cetiri meseca jedva nabavim masinu u potpisu, al ne lezi vraze posle mesec dana crce prva 8600gt - cuveno sahovsko polje! Zamenise mi tu grafu za novi leadtek ponovo i istog trenutka kako sam je stavio u komp i pokrenuo win a zatim i ati tool u istom tenutku se isto desilo!!! Opet sahpvsko polje; zamenise mi i tu grafu za treci leadtek 8600gt! Taj leadtek je radio dobrih mesec dana kada sam resio da ga zamenim za nekog drugog proizvodjaca, zbog baga u biosu i losijih performansi u odnosu na regularne 8600gt-ove ( u winu je grafa prikazivala da ima 512mb rama kao i u svim drugim aplikacijama dok u biosu lepo izbroji do 256mb :wall:, da ne pominjem da je radila 20 posto losije); elem zamenim je za Msi 8600gt oc koja je evo cirka radila 2 nepune nedelje i danas mi prikaza i ona sahovsko polje :zgran: WTF???
Moje pitanje za, vrsne poznavaoce, je sta raditi:
-da li menjati plocu
-da li menjati napajanje (posto je ovo 20pinsko - voltaze su sve uredno osim mozda 12v grane koja je na 1.76v)
-da li menjati grafu do iznemoglosti dok naidje neki model koji ce da prezivi mesec dana???
PLEASE HELP!!!

Brate, da ti to nisi kačio na TV, izgleda da je fora sa napajanjem, ali ja sam svoju spržio kad sam je povezao živo na TV....

Ovo ne da mirise na voltazu na pci-express slotu nego samo tako, ja sam taj problem imao sa DFI infinity4X ili kako se vec zvala. Ploca ti je problem!

Da nije mozda i ovo problem neuzemljene kablovske (a takve su nazalost po default-u)

izuzetno mnogo reklamacija se na seriju 8600 pojavilo po servisima ......u poslednjih mesec dana cak 80% samo na te modele kartica proveren info !

Nazad
Vrh Dno