[email protected]
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.11.2002
- Poena
- 604
Imam Plocu Gigabyte 7VAX KT 400 i procesor AMD XP 2100+ 256MB Kingsyon (333), imam 2 operativna sitema WinXP i WinME, Temperatura sistema 40 C a CPU-a 49. Ploca radi na 133Mhz (doduse poloca je sama podesila da radi na 136Mhz (ukljucena Top podesavanja u BIOS-u), mnozilac je podesen na AUTO (13x), tako da radi ukupno na 1768 Mhz), memorija je podesena na 166Mhz ( ploca je podesila na 340 (170Mhz), za AGP program pokazuje 68, za PCI 34), ovo su podaci iz Windowsa iz programa koji je dosao na CD-u uz polocu ''Easy Tune 4''), za voltazu CPU-a ''Easy Tune 4'' pokazuje 1.788, voltazu memorije 2.500, voltazu AGP 1.500. Inace verzija BIOSA F7.
Pa bih hteo da zamolim, ko je vec probao, da mi objasni koja su najbolja podesavanja za ovu kombinaciju (sta treba i gde podesiti, racunajucu i ostala podesavanja u BIOS-u za memoriju , AGP i sl.), dali je bolje da magistralu ploce podesim na 166, a mnozilac da ostavim na AUTO ili kako vec da bi se iz ploce izvulo vise (vise FPS u igrama, vise poena u 3D Mark-u 2001). I ako neko ima nesto da mi posalje u vezi toga moze mi poslati na E-mail [email protected] ili odgovoriti direktno ovde na forumu.
Unapred hvala !!!
Pa bih hteo da zamolim, ko je vec probao, da mi objasni koja su najbolja podesavanja za ovu kombinaciju (sta treba i gde podesiti, racunajucu i ostala podesavanja u BIOS-u za memoriju , AGP i sl.), dali je bolje da magistralu ploce podesim na 166, a mnozilac da ostavim na AUTO ili kako vec da bi se iz ploce izvulo vise (vise FPS u igrama, vise poena u 3D Mark-u 2001). I ako neko ima nesto da mi posalje u vezi toga moze mi poslati na E-mail [email protected] ili odgovoriti direktno ovde na forumu.
Unapred hvala !!!