Šta je novo?

Gigabyte 7600GS AGP

deksi10

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2006
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I5-10400F
Matična ploča
MSI H410M-A PRO
RAM
2 x 8GB DDR4 2666Mhz
GPU
EVGA RTX 3050 8GB
Storage
SSD Apacer as2280p4u pro 1TB
PSU
Corsair VX550W
Kućište
Chieftec Dragon
Monitor
Samsung S24C650
Mobilni telefon
Redmi Note 8 PRO
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuje me da li neko poseduje ili je dolazio u dodir sa Gigabytovom 7600GS za AGP!? Posto sam prodao moju staru Asus N6600 resio sam da doplatim neku kintu i uzmem malo jacu grafiku (dakle jos uvek ne bih menjao celu platformu) pa me konkretno interesuje ovaj gigabyte, vidim da ima na vise mesta da se nadje za 120 evra. Kako sam cuo on ima memoriju na 2.5ns da li to neko moze da potvrdi?? I jos jedna stvar me brine, a to je ovo hladjenje na njoj naime nisam ljubutelj pasivnog hladnjaka, pa me interesuje koliko je ovaj u najmanju ruku sumnjiv hladnjak pouzdan za neki overklok (bez volt moda)!? Dakle, da li da idem na nju, ili ipak da pljunem jos jednu hiljadarku vise i idem na MSI koji ima aktivno hladjenje i lepo se klokuje!?

E sad, ako ima i drugih predloga rado cu ih saslusati. Video sam da su se pojavile i 7600GS DDR3 za AGP pa ako neko zna gde ima da se kupe, neka mi javi na PM!

Mozda ti je ovo MNOGO bolja varijanta (posto vidim da si zapazio i DDR3 varijante)???

Poslednja izmena:
Pa jeste mnogo bolja varijanta, ali nigde nisam nasao da to ima da se kupi kod nas. Ako neko zna gde ima neka mi posalje na PM.

Jeste, jaca je... Ako mozes pazari nju!

Vrh Dno