Šta je novo?

Gigabajat Rade9500 na firingu...

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
http://firingsquad.gamers.com/hardware/gv-r9500/page2.asp

evo linka, samo mi nije jasno kako je moguce da je rade9000 brzzi u serious sam-u, a da je u quake-u mrtva trka?! kako je to moguce za kartu koja je skoro duplo skuplja? drajver? OVAJ RADE9000 JE MNOOOGO DOBRA KUPOVINA (znam, otkrio sam rupu na saksiji:))

Steta sto testovi nisu ukljucili FSSA x4 i anisotroping filtering. Tu bi Radeon 9500 dosao do izrazaja i verovatno potukao i Ti 4200 i Radeon-a 9000 Pro prilcno.

U igrama sa puno sitnih detalja, kao sto su na primer 3D real-time strategije, bez FSSA nema mnogo smisla igrati.

mcekovic je napisao(la):
U igrama sa puno sitnih detalja, kao sto su na primer 3D real-time strategije, bez FSSA nema mnogo smisla igrati.
Pa ne bih se bas slozio, ja sam pre za dizanje rezolucije nego za FSAA u tom slucaju.

mcekovic je napisao(la):
Steta sto testovi nisu ukljucili FSSA x4 i anisotroping filtering. Tu bi Radeon 9500 dosao do izrazaja i verovatno potukao i Ti 4200 i Radeon-a 9000 Pro prilcno.

Mislis FSAA> Kakve veze imaju sitni detalji i FSAA?

>> Mislis FSAA

Da, pardon, FSAA.

>> Kakve veze imaju sitni detalji i FSAA?

Pa, npr. Age of Mithology mnogo bolje izgleda kada se ukljuci FSAA, pa makar i x2. Pri najvecem zoom-out-u, kada su jedinice sitne razlika je primetna, a jedinice mnogo manje kockaste.

Nisam bas neki igrac, i nisam probao da igram neki FPS sa ukljucenim FSAA, ali pretpostavljam da bi i tu razlike bile vrlo uocljive.

Ja bih uvek izabrao prvo FSAA, pa tek onda povecanje rezolucije, osim kada je gubitak u performansama preveliki.
Mada je mozda FSAA efekat subjektivan.

U Doom III je gotovo sve jedno da li povecavas rezoluciju ili ides na FSAA + AF sa stanovista performansi, pa potvrdjujem da u tom slucaju preferiram drugu kombinaciju!

Nazad
Vrh Dno