Šta je novo?

Giants 2

Velja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Jel zna neko nesto o ovome, tj. dal se planira i za kada?

Cisto da pitam...

Sto se igara tice, to je moje no1 pitanje :)...

Ne verujem da je prave ali ako izadje koja li ce zver trebati da bi se igra normalno igrala.Cak i prvi deo ne ide normalno na danasnjim masinam iako je izasao pre dve godine.

Stvarno bi bilo steta, ne pamtim da me je i jedna igra zabavila tako kao Giants...

Alex je napisao(la):
Ne verujem da je prave ali ako izadje koja li ce zver trebati da bi se igra normalno igrala.Cak i prvi deo ne ide normalno na danasnjim masinam iako je izasao pre dve godine.
Shta sad, zato sto ce da bude zahtevna, ja cu da se molim da ne izadje 2 deo?

Citao sam neke intervjue i clanke u kojima su dizajneri iz PM studia bili prilicno razocarani Interplay-om, koji je odradio ocajnu kampanju za igricu, prethodno pozurujuci citav tim da izbace naslov pre nego sto su oni to zamislili. Za to je izbaceno mnogo toga iz Giants-a.
Oni definitivno imaju materijala i pameti za nastavka. Ostaje da se vidi hoceli se naci neki promocurni izdavac i ponuditi im ugovor.
Licno bih to veoma voleo.
Gianti su bili jedna od retkih igara koja me je posteno zasmejala.

Veljo, iskreno, sta je sa tobom i sa tom igrom? Pazi, ima toliko drugih , daleko boljih igara, da je mene Giants smorio i to opako...

Pazi, NOLF, MOHAA, RTCW, RedFaction, AVP2.... sta ce ti vise, odigraj te igre i mani se Giants-a, BRE:D

byMaX je napisao(la):
Veljo, iskreno, sta je sa tobom i sa tom igrom? Pazi, ima toliko drugih , daleko boljih igara, da je mene Giants smorio i to opako...

Pazi, NOLF, MOHAA, RTCW, RedFaction, AVP2.... sta ce ti vise, odigraj te igre i mani se Giants-a, BRE:D

U pitanju je smek kojeg svaka od tih igara koji si naveo ima, ali ne u tom smislu (duhovitost). Ocigledno nisi gledao filmice ispred svake misije. I pored, za to vreme, prevelike hardverske zahtevnosti. Ja sam se super zabavljao. AVP2 je scary, NOLF je 007 fazon itd.

Bas sto kaze omnik, igra ima smek a i jetpack je cudo :) ! A to sto si naveo ne kazem da ne valja, samo mi bre skace po zivcima, taj AVP2, RTCW i sl. me iscima zesce...izgleda da sam ostario :(

Drugo, sto sam lepse predele od tih iz igara video samo u Lord Of The Rings :), keve mi, ne izlazi mi se iz sobe kad pocnem da igram po onim kilometarskim i treba da ubijam one zatucane Sea Reapere bese? :)

Nazad
Vrh Dno