Šta je novo?

Giana Sisters Twisted Dreams

Grafički kvalitetno!

Fuuuuu, kad se setim da sam platforme igrao na joysticku :D

Heh, to ti mislis, ocigledno nisi igrao igre sa brzim pomeranjem palice levo-desno koje su napravljene da bi unistile cak i kempstona :) A i dugmad su bila jako losa...

Heh, to ti mislis, ocigledno nisi igrao igre sa brzim pomeranjem palice levo-desno koje su napravljene da bi unistile cak i kempstona :) A i dugmad su bila jako losa...

Igrao sam takve igre,mada ovaj joystick bas nije bio namenjen za njih.I nisam ga unistio.Ali jesam neke druge,jelte:) A da su dugmad bila losa,slazem se.

Ima zeznutih deonica, ja zapeh na jednom mestu, sat ipo probavanja i nisam prosao :p

Ja mislio Giana Micheals i njena sestra napravile igru :D

That would be really sweet :D

Odigrao sam nekoliko nivoa.Strasno zabavna igra.Ali i frustrirajuca i teska na nekim mestima.Bas kao i stari original :) A i stara muzicka tema je tu :)

fantastican remake. jedino kontrole na joypadu su izmesane , ali je to prijavljen bug i developeri rade na fixu.

Super izgleda:) Ali naziv, Sestre Đana je čista pobeda:D

pocetnicka greska , nisu mislili na srpsko-ciganski zargon :p

fantastican remake. jedino kontrole na joypadu su izmesane , ali je to prijavljen bug i developeri rade na fixu.

Nisam primetio da su kontrole izmesane.Prvo sam u settings(pre nego sto udjes u igru) podesio sve kontrole da budu gde treba da budu i sve mi radi normalno.Verovatno si na to i mislio.

ne nego ako uporedis sa xbox360joypad layoutom , videces da je A tamo gde je u igri u stvari X , B tamo gde je Left TR , itd...

nije strasno jer nema mnogo kontrola , no vidim da se kasnije izvode kombinacije pa hocu da znam sta treba da stisnem kada mi kaze :d

A ja mislio Ginna Twisted Dreams

644656_369026133176926_1224642694_n.jpg

:d

Poslednja izmena:
zaraza :cigar: .... a izgleda da moze bas da potraje ako se traze svi skriveni prolazi i lokacije.
sakrili su jedan prolaz odma na pocetku 4. ostrva:
[YOUTUBE]x9Vf6o2JzyQ[/YOUTUBE]

Jel neko obrnuo originalnu Gianu na C64? Ja nikad nisam stigao dalje od 23. nivoa od 33 ako se ne varam. Bez sifara.
Mada ovo vise lici na Jazz Jackrabbit, ali mora da se proba :)

Jel neko obrnuo originalnu Gianu na C64? Ja nikad nisam stigao dalje od 23. nivoa od 33 ako se ne varam. Bez sifara.
Mada ovo vise lici na Jazz Jackrabbit, ali mora da se proba :)

Ja jesam.I to vise puta :) Bez sifara,naravno.

^^ ne , ono sto lici na Jazz Jackrabbit i totalno je cool , je Hell Yeah Wrath of the Dead Rabbit

Ovo je samo fenomenalni remake :)

Ja jesam.I to vise puta :) Bez sifara,naravno.

koliko godina si imao kad si napravio taj podvig :) ima jedno mesto gde sam pogubio milion zivota, mozda je i tebi predstavljalo problem-neka dva trougla na koje mozes da izgubis zivot, pa onda vatra na buretu, pa provalija, pa opet vatra na buretu i trouglovi :) 13. nivo mislim. Secas li se slucajno toga? :) inace sam na c64 vise igrao ovu igru nego sve druge zajedno

koliko godina si imao kad si napravio taj podvig :) ima jedno mesto gde sam pogubio milion zivota, mozda je i tebi predstavljalo problem-neka dva trougla na koje mozes da izgubis zivot, pa onda vatra na buretu, pa provalija, pa opet vatra na buretu i trouglovi :) 13. nivo mislim. Secas li se slucajno toga? :) inace sam na c64 vise igrao ovu igru nego sve druge zajedno

Verovatno oko 12 :) Secam se tacno mesta o kojim apricas,narocito ta 2 trougla,i vatra na buretu takodje.Milion pokusaja :) Mislim da sam i ja igrao vise Gianna Sisters nego sve druge igre zajedno :)

Ja sam imao 8-9 godina, cini mi se. Ti si bio velik :D koliko ti je vremena trebalo da stignes do kraja?
Probao sam ovaj remake, mnogo je dobra, ali mi nema stari smek, da su bar staru muziku ubacili, malo doradjenu...

Nazad
Vrh Dno