Šta je novo?

Ghost Recon 3 Help

Davor72

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
304
:type:
Posto vidim da ima dosta interesenata za ovu FPS pucacinu kako pozitivnih tako i negativnih imao bi jedno pitanje to jest treba mi pomoc oko prelaza trece misije ( VIP2 is down), seste tacke oko US ambasade kod spomenika u centru kruznog toka saobracaja kada Ambasadu pogadja raketa iliti bomba i treba da osiguram bezbedno izvlacenje dva prezivela clana.
Zadatak glasi:
KEEP VIP2 SAFE
Set up security around VIP2. Sit tight until VIP2's BlackHawk arrives for his extraction.

Sve sam pokusao takticki rasporedom ljudstva oko lokacije, nema sta nisam ali nista, cak sam posle rasporeda ljudstva iz tima pustio da stoji i do sat vremena ali nista.
Valjda sam toliko otupeo od igranja da nevidim sta treba, a tu mi je na izvolte. Kada pokusam da se priblizim lokaciji javlja mi se jedan dosadan lik da se vratim nazad u ratnu zonu.
Unapred hvala na pomoci.

Davor72 je napisao(la):
:type:
Posto vidim da ima dosta interesenata za ovu FPS pucacinu kako pozitivnih tako i negativnih imao bi jedno pitanje to jest treba mi pomoc oko prelaza trece misije ( VIP2 is down), seste tacke oko US ambasade kod spomenika u centru kruznog toka saobracaja kada Ambasadu pogadja raketa iliti bomba i treba da osiguram bezbedno izvlacenje dva prezivela clana.
Zadatak glasi:
KEEP VIP2 SAFE
Set up security around VIP2. Sit tight until VIP2's BlackHawk arrives for his extraction.

Sve sam pokusao takticki rasporedom ljudstva oko lokacije, nema sta nisam ali nista, cak sam posle rasporeda ljudstva iz tima pustio da stoji i do sat vremena ali nista.
Valjda sam toliko otupeo od igranja da nevidim sta treba, a tu mi je na izvolte. Kada pokusam da se priblizim lokaciji javlja mi se jedan dosadan lik da se vratim nazad u ratnu zonu.
Unapred hvala na pomoci.

Dodjes do ambasade, do VIP, odbranis se od jednog napada, koji obuhvata i markiranje tenka za Apache, dolazi helikopter, VIP-a smestas u helikopter, i onda se branis dok ne stigne helikopter za tvoju ekipu... Eto :D

Replay Ghost Recon 3 Help

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Dodjes do ambasade, do VIP, odbranis se od jednog napada, koji obuhvata i markiranje tenka za Apache, dolazi helikopter, VIP-a smestas u helikopter, i onda se branis dok ne stigne helikopter za tvoju ekipu... Eto :D
:wave: Nisam dobro obrazlozio problem, moja krivica kucao sam u zurbi, izvini.
Najveci problem mi je onaj dosadni lik koji me obavestava, kad god predjem neku njihovu zamisljenu liniju ratne zone, a lokacija VIP2 mi je na nepunih 50 metara ne idem nekim okolnim putem, da se vratim nazad u zonu dejstvovanja i kada ga tvrdoglavo ne poslusam nego produzim napred pravolinijski prema preostalim prezivelim clanovima VIP2-a prekine mi igru GAME OVER.
Da rezimiram KOJIM PUTEM DA DODJEM DO AMBASADE TJ. VIP2 LOKACIJE KADA MI SALJU UPOZORENJE DA SE VRATIM NAZAD BILO KUD DA KRENEM:wall:
UNAPRED HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E meni treba pomoć oko rušenja ove inače ODLIČNE igre. 10-15 minuta mogu igrati, i onda natrag u desktop.
Promijenio sam 5 verzija drajvera za grafiku. Za zvuk sam stavio najnovije...ali ništa ne pomaže.

Postavio sam pitanje na Ubisoft sajtu, i poslao sam im dxdiag report, pa ćemo vidjeti...

Ali kako da dodjem do ambasade kada mi nedozvoljava jedan lik koji mi non stop javlja kada pokusam da joj se priblizim da se vratim nazad u ratno zonu, neprijatelja nema sami smo ja, ekipa i dva prezivela clana VIP2-a?!

Davor72 je napisao(la):
Ali kako da dodjem do ambasade kada mi nedozvoljava jedan lik koji mi non stop javlja kada pokusam da joj se priblizim da se vratim nazad u ratno zonu, neprijatelja nema sami smo ja, ekipa i dva prezivela clana VIP2-a?!

Pre toga si odradio ona 2 airstrike markiranja?

Pre toga si odradio ona 2 airstrike markiranja?
Jesam, dva oklopna vozila koja sam unistio sa markiranjem za napad avionom i uspesno su izvrsena, neprijatelja nema vise bio je samo jedan prcvoljak sa pistoljem kojeg je skinuo moj snajperista i odmah nakon toga mi se igra snimila i dobijam novi zadatak da osiguram clanove VIP2, dok mi se saopstavao zadatak ambasadu pogadja raketa i ostaju dva clana koja treba osigurati onako kako sam naveo u prvom trazenju pomoci gore, ali kako god sam pokusavao da im pridjem ili lokaciji onaj dosadni lik mi se javlja gore desno u HUD-u i saopstava mi da se vratim nazad u zonu dejstvovanja, a to je oko spomenika koji se nalazi u centru kruznog toka saobracaja, ako ga ne poslusam to je onda GAME OVER.
Za ostale clanove ekipe to ne vazi, posaljem ih ( sa MOVE ili COVER svejedno ) do lokacije gde stoje i cekaju ali ja nemogu da joj pridjem, u cemu je caka?

Poslednja izmena:
Davor72 je napisao(la):
Jesam, dva oklopna vozila koja sam unistio sa markiranjem za napad avionom i uspesno su izvrsena, neprijatelja nema vise bio je samo jedan prcvoljak sa pistoljem kojeg je skinuo moj snajperista i odmah nakon toga mi se igra snimila i dobijam novi zadatak da osiguram clanove VIP2, dok mi se saopstavao zadatak ambasadu pogadja raketa i ostaju dva clana koja treba osigurati onako kako sam naveo u prvom trazenju pomoci gore, ali kako god sam pokusavao da im pridjem ili lokaciji onaj dosadni lik mi se javlja gore desno u HUD-u i saopstava mi da se vratim nazad u zonu dejstvovanja, a to je oko spomenika koji se nalazi u centru kruznog toka saobracaja, ako ga ne poslusam to je onda GAME OVER.
Za ostale clanove ekipe to ne vazi, posaljem ih ( sa MOVE ili COVER svejedno ) do lokacije gde stoje i cekaju ali ja nemogu da joj pridjem, u cemu je caka?

Huh, zaista nisam imao nikakvih problema.... Krenuo ka spomeniku, popeo se gore, ambasada explodirala, odmah potom potrcao sam ka VIP2 u rusevinama , itd itd....

Huh, zaista nisam imao nikakvih problema.... Krenuo ka spomeniku, popeo se gore, ambasada explodirala, odmah potom potrcao sam ka VIP2 u rusevinama , itd itd....
Ne znam, ajd vraticu se jednu tacku nazad pa cu ponovo odraditi samo cu ostaviti neke u zivotu. Ne znam........cucemo se.OK!!!!!
[email protected]

Zeleo bi da se zahvalim GoRaNStEin-u da pomoci ali sam se ipak morao vratiti na pocetnu tacku misije i prosao sam je bez ikakvih problema, ne znam u cemu je bio problem ali sada imam problem sa snajperistima, resicemo i to.
A sada sto se tice same igre, ja sam od onih pozitivnijih, od skale 1 do 5 ocenio bi je sa 4.
Igrao sam dosta FPS igrica od Half-Life2, Tom Clansy-a skoro sve, B2 i dr., ne svidja mi se samo grafika ili je to sto sam podesavanja postavio na neki gornji minimum da bi je graficka progurala, zvucni efekti su odlicni, najvise imam problema sa memorijom jer mi se javlja poruka sa pucanjem igre da 3DEngine nemoze da nadje jos memorije, a imam 1.024 GB u dual channelu, znaci igra je dosta zahtevna.
Batterfield 2 je sto se tice grafike odlicna i zvucni efekti su isto tako odlicni, ocena je za 1 vise od GRAW-a, znaci 5Samo mi je malo dosadila posto je pretendirana za Multiplayer game, a posto imam samo DialUp internet to je za mene jos neostvarljivo.
Uvescu kablovski internet polovinom juna, pa bi molio nekoga da mi malo pojasni kako da se prikljucim na OnLine igre za B2, Roger Spear Lockdown, NSMW, GRAW i sl.

Poslednja izmena:
I meni treba pomoc. Ja sam zaglavio na samom pocetku na prvoj misiji. Pronasao sam trojicu svojih ljudi i sad treba da nadjem nekog Ramireza. I njegova poslednja lokacija je iznad neke kuce. Imam onaj drone koji ne mogu da kontrolisem. Sta sad ja tu treba da radim nista mi nije jasno....Pomagajte....

BozicBata je napisao(la):
I meni treba pomoc. Ja sam zaglavio na samom pocetku na prvoj misiji. Pronasao sam trojicu svojih ljudi i sad treba da nadjem nekog Ramireza. I njegova poslednja lokacija je iznad neke kuce. Imam onaj drone koji ne mogu da kontrolisem. Sta sad ja tu treba da radim nista mi nije jasno....Pomagajte....

Pa trebas drone da postavis iznad te Ramirezove lokacije, drone (sta to uopste znaci) navodis isto kao i svoje kolege

Wild Boy je napisao(la):
Pa trebas drone da postavis iznad te Ramirezove lokacije, drone (sta to uopste znaci) navodis isto kao i svoje kolege
U opcijama gde su kontrole pise da se taj "drone", sta god to znacilo :) aktivira na B, a kod mene to uopste ne funkcionise. Sve kontrole sam podesio na default. .....

Problem resen. Drone sam pomerio preko mape koja se dobija pritiskom na taster TAB......

Kod:
Minimum specs required to run:

* 2 GHz Pentium® IV or the equivalent
    * 1Gb RAM
    * 5 GB of hard drive space
    * NVIDIA® GeForce™ 6/7 or ATI® Radeon® 9600-9800/X

Pre neki dan sam zavrsio GRAW 2, pa je logicno da predjem na GRAW 3. Video sam da je bilo razlicitih misljenja oko ove igre od pljuvanja do pohvala. Ono sto me interesuje da li ce ova igra moci da radi na ovoj mojoj masini iz potpisa. I jos nesto, na trailer-ima i screenshot-ovima na momente mi se cini kao da je igra iz treceg lica, a da je pucanje iz prvog. Ako sam u pravu, interesuje me da li postoji podesavanje da igra non stop bude iz prvog lica, odnosno da ne gledam sebi u ledja. :d

^e, GRAW3 ne postoji ;)
Ghost Recon 3 je malko stariji naslov od Ghost Recon Advanced Warfighter-a.I trebalo bi da radi, sto da ne...mozda jedino drajveri budu pravili frku posto je matora igra u pitanju.
LoL, skratch that, ni Ghost Recon 3 ne postoji, a mislim da je u ovoj temi rec o GRAW1 :D Vrtimo se u krug :d

Poslednja izmena:
A jel postoji podesavanje da se non stop igra iz prvog lica?

Pa ,ako mislis na GRAW prvi deo, igra je u prvom licu, kao i dvojka.Jedino su kozolaske verzije u trecem.Inace GRAW1 je za koplje bolji od dvojke.Bruka od igre.

E meni treba pomoć oko rušenja ove inače ODLIČNE igre. 10-15 minuta mogu igrati, i onda natrag u desktop.
Promijenio sam 5 verzija drajvera za grafiku. Za zvuk sam stavio najnovije...ali ništa ne pomaže.

Postavio sam pitanje na Ubisoft sajtu, i poslao sam im dxdiag report, pa ćemo vidjeti...

Imash swe patcheve?
Mislim da je 1.35 zadnji patch za GRAW (1)
Ako nishta,probaj na drugom kompu,pa ako radi kako walja,reinstaliraj windows...:type:

^:D Mislim da je za protekle dve godine resio problem :D

lapsus:D

Nazad
Vrh Dno