Šta je novo?

Ghost - backup

booby

Poštovan
Učlanjen(a)
08.03.2023
Poena
50
Ghost - backup

Imao bih par pitanja u vezi Ghost-a (ne drugih backup programa),

Backup je rađen,
Local - Partition - To Image
a vraćen,
Local - Partition - From Image

1)
Preko Ghost-a (Strelec) uradio sam backup win10 (sa ssd 1-part. na isti ssd 2-part.), kada taj backup vraćam (u ovom slučaju na iste postojeće particije win10) dobijam istu poruku (prvo vraćam sistemsku particiju pa onada win part.) u oba slučaja,
ghost1.jpg
ghost2.jpg

Zašto mi ovo izlazi (na šta se ovo odnosi) i šta treba da pritisnem?
Na sist.part. sam YES na win.part. NO. Nakon restarta win se podigao nisam primetio da ima ikakvih anomalija.
2)
win10 backup (sa jednog diska na drugi), da li mogu da vratim na win.part. druge vel. veće-manje (obzirom da je sist.part. uvek iste vel.)?
3)
ako imam backup win10 i hoću tim backup-om da pregazim postojeći win11, da li je i kako to moguće, koji je postupak?

Ghost - backup

Imao bih par pitanja u vezi Ghost-a (ne drugih backup programa),

Backup je rađen,
Local - Partition - To Image
a vraćen,
Local - Partition - From Image

1)
Preko Ghost-a (Strelec) uradio sam backup win10 (sa ssd 1-part. na isti ssd 2-part.), kada taj backup vraćam (u ovom slučaju na iste postojeće particije win10) dobijam istu poruku (prvo vraćam sistemsku particiju pa onada win part.) u oba slučaja,
Pogledajte prilog 386639
Pogledajte prilog 386640

Zašto mi ovo izlazi (na šta se ovo odnosi) i šta treba da pritisnem?
Na sist.part. sam YES na win.part. NO. Nakon restarta win se podigao nisam primetio da ima ikakvih anomalija.
2)
win10 backup (sa jednog diska na drugi), da li mogu da vratim na win.part. druge vel. veće-manje (obzirom da je sist.part. uvek iste vel.)?
3)
ako imam backup win10 i hoću tim backup-om da pregazim postojeći win11, da li je i kako to moguće, koji je postupak?
Пређи на Acronis true image.

Nazad
Vrh Dno