Šta je novo?

GF4MX460 or GF3TI500

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Sta je bolje i brze: GF4 MX 460 ili GF3 TI 500. Zainteresovan sam da kupim jednu od ova dva modela ali nikako da ukapiram sta je brze iako sam video benchmark nekih kartica na ovom sajtu. Covek iz Pariza mi kaze da je GF 4 MX bolji ali ja nisam siguran! Hvala svima koji mi predloze objektivno misljenje o ovom pitanju!boom

Ej Lugonja da nisi pogreshio sobu?
Ovo treba da ide u Grafichke karte, Monitore.

Moj ti je savet GF3 ti500, jer je bolje reshenje iz vishe razloga, a ti razlozi nemaju veze sa brzinom frejmova koje mozhe da odradi vecc sa moguccnoshccu prikaza slike, kvaliteta iste kao i implementacije tkz :) novih tehnologija ;)

I da, GF4 MX ne zasluzhuje da nosi taj broj, u pitanju je i jedna vrsta prevare potroshacha jer je GF3 napredniji chip a i bolji ako mene pitash.

Buca

student je napisao(la):
Covek iz Pariza nema pojma! Cene GF3 Ti500 su cini mi se, vise od GF4 Ti4200, prema tome zaboravi na Ti500, nego pazari ili GF3 Ti200 za oko 190 ili GF4 Ti 4200 oko 230 ili GF4 MX 440 oko 140 , naravno, sve je u €

Pozdrav!

Nije valjda razlika u ceni izmedju Ti200 i Ti4200 samo 40E ? :confused:

lugonja je napisao(la):
Sta je bolje i brze: GF4 MX 460 ili GF3 TI 500...

Smesno sto pitas uopste... pa GF3T5, naravno. Mada, i GF3T2 je za klasu bolji od tog GF4MX-a (bilo kog, pa bio to i GF4MX480 ili mozda i celih MX500)...

lugonja je napisao(la):
Covek iz Pariza mi kaze da je GF 4 MX bolji...

Covek iz Pariza nema pojma...

filipenko je napisao(la):
Nije valjda razlika u ceni izmedju Ti200 i Ti4200 samo 40E ? :confused:

Jeste kod studenta... i to je ubedljivo najpovoljnije + sto Ti4200 nema nigde kod nas...

CAR je napisao(la):
Jeste kod studenta... i to je ubedljivo najpovoljnije + sto Ti4200 nema nigde kod nas...
Gde kod vas?:D Kod nas ga ima:D :D .Za informacije se obrati svom omiljenom prodavcu:D :D :D

simpson H je napisao(la):
Za informacije se obrati svom omiljenom prodavcu:D :D :D

E, jebi ga... a ja taman hteo tebe da zovnem ;)

student je napisao(la):
Covek iz Pariza nema pojma! Cene GF3 Ti500 su cini mi se, vise od GF4 Ti4200, prema tome zaboravi na Ti500, nego pazari ili GF3 Ti200 za oko 190 ili GF4 Ti 4200 oko 230 ili GF4 MX 440 oko 140 , naravno, sve je u €

Pozdrav!

hmmmmm...raspitaj se malo bolje za cene GF3TI500! neverovatno su jeftini....

intel je napisao(la):
hmmmmm...raspitaj se malo bolje za cene GF3TI500! neverovatno su jeftini....

Pa, eto, samo kao primer... u Pakomu ASUS GF3 (obican GF3), doduse DLX verzija kosta 505 evra (bez famoznih 20... sa tih 20% ne smem ni da racunam :D )...
Pa sve i da ce da mi sluzi pice pored toga sto je DeLuxe, ne vredi tih para... Bar ne u poredjenju da Ti4200.

Ako ti je procesor ispod 1600, i ako se igras u 1024 nema razlike nikakve...(inace ja spadam u ovu kategoriju:))

lugonja je napisao(la):
Sta je bolje i brze: GF4 MX 460 ili GF3 TI 500. Zainteresovan sam da kupim jednu od ova dva modela ali nikako da ukapiram sta je brze iako sam video benchmark nekih kartica na ovom sajtu. Covek iz Pariza mi kaze da je GF 4 MX bolji ali ja nisam siguran! Hvala svima koji mi predloze objektivno misljenje o ovom pitanju
A ti ces da verujes nekom iz Pariza ???
GF3 Ti je napredniji graficki procesor od GF4 MX. U pocetku GF4 MX je trebalo da bude GF3 MX, ali vec su izbacili GF4 Ti, pa bi bilo glupo da se onda pojavi slabija verzija prethodne generacije, i zato je dobio ime GF4. boom FX ctp;

CAR je napisao(la):
Pa, eto, samo kao primer... u Pakomu ASUS GF3 (obican GF3), doduse DLX verzija kosta 505 evra (bez famoznih 20... sa tih 20% ne smem ni da racunam :D )...
Pa sve i da ce da mi sluzi pice pored toga sto je DeLuxe, ne vredi tih para... Bar ne u poredjenju da Ti4200.

ti si lud ako ti je orijentir cena na pakomovom sajtu...a oni su jos veci ludaci: covek kada vidi one cene prosto se upita da li se tamo kod njih konzumiraju neke veoooooooma teske droge! :D:D:D
u svakom slucaju Leadtek GF4 Ti4600 (ona budza sa dva ventilatora na sebi) kosta nekih 300 i kusur evra pa ti vidi ko je ovde lud :D

intel je napisao(la):
Leadtek GF4 Ti4600 (ona budza sa dva ventilatora na sebi) kosta nekih 300 i kusur evra pa ti vidi ko je ovde lud :D

To je cudo od kartice, samo da joj padne cena, bice tuce oko nje. :)

intel je napisao(la):
ti si lud ako ti je orijentir cena na pakomovom sajtu...a oni su jos veci ludaci: covek kada vidi one cene prosto se upita da li se tamo kod njih konzumiraju neke veoooooooma teske droge! :D:D:D
u svakom slucaju Leadtek GF4 Ti4600 (ona budza sa dva ventilatora na sebi) kosta nekih 300 i kusur evra pa ti vidi ko je ovde lud :D

Ma kakvi, nikad se ja ne orijentisem prema cenama onih koji naplacuju i extra 20 % :p Samo sam izneo ovu cenu kao kakav-takav odnos.
A taj Leadtek... sad kad si ga tako lepo opisao, setio sam se koja je to karta... Prava bomba.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Nema sanse ... stizu navale 4200 modela! I to po veoma lepim cenama. Doduse ko oce da se duva (ja na prvom mestu) mozda nadje pare za tu zver :D

Stizu... kod nas? Daj neku cenu ili neki model... posto sam ja do sad video samo (ali samo) onaj Sinisin Prolink.
A sta ti pa imas da se duvas, ti bese imas Leadtek-ov full GF3, jel' tako?
Bolje mu nabudzi neko monstruozno hladjenje, pa ga overi preko svih granica... zdravog razuma :p (znam da bi ja tako uradio, ali me konstantno drzi na oku covek (sa ovog foruma) od koga sam ja kupio kartu :D )

Bio je Leadtek TI4200 skoro u oglasima, koliko se secam. hrkk

intel je napisao(la):
Samo da taj "kusur" nije 99€?Ajde daj konkretnu ponudu za Leadtek Ti4600,ili samo dezinformises javnost.Imam kupca za tu kartu za 300 i "kusur"€.

Mislim da se covek malko prevario, ja sam u Prime timeu uzimao dva komada po 325, ali su bili to ti4400, a ne 4600 (Leadtek naravno).

simpson H je napisao(la):
Samo da taj "kusur" nije 99€?Ajde daj konkretnu ponudu za Leadtek Ti4600,ili samo dezinformises javnost.Imam kupca za tu kartu za 300 i "kusur"€.

ne dezinformisem javnost, i taj kusur nije 99 EU, nego je 42 Eu. kartica inache ima 128 DDR. pozdrav

intel je napisao(la):
ne dezinformisem javnost, i taj kusur nije 99 EU, nego je 42 Eu. kartica inache ima 128 DDR. pozdrav

samo bih hteo da naglasim da kartice nisu uzimane kod nas pa da s tim nemaju garanicju i da je mogucnost da ponovo nabavim ove kartice ravna 0, posto mi je stvarno cimanje: te koje sam bio nabavio su bile iskljucivo za dobre poznanike koji su me zamolili da im nabavim ta cudesa. inace kod nas, ovde mislim da ne mogu da se nadju, tj. moze da se nadje samo A250 TD model ali ne A250 ULTRA. toliko pozdrav

A da nista vi povecali malo liabilities nekog tipa koji se bas pita gde se dedose njegovi dolari sa kreditne kartice?;)

Broz je napisao(la):
A da nista vi povecali malo liabilities nekog tipa koji se bas pita gde se dedose njegovi dolari sa kreditne kartice?;)

Dok on shvati, momci ce se siti naigrati. :p

Broz je napisao(la):

kartice nisu narucivane, nego regularno (sa svim papirima) kupljene preko.

Aca je napisao(la):
Bio je Leadtek TI4200 skoro u oglasima, koliko se secam. hrkk

Gde u oglasima... ovde kod nas (mislim na Benchu)?
Jel' si siguran da to nije bio onaj Prolink?

Vrh Dno