Šta je novo?

Gf4mx440 vs. Radeon 7500

MX440, gledam cenu ProLink-a (70tak €) i pitam se kako to nije planulo s'obzirom da je graficka sasvim ok odradjena. Nije sampion oc. ali ima odlicnu sliku!

Pozdrav

Re: Re: Gf4mx440 vs. Radeon 7500

omnik je napisao(la):
MX440, gledam cenu ProLink-a (70tak €) i pitam se kako to nije planulo s'obzirom da je graficka sasvim ok odradjena. Nije sampion oc. ali ima odlicnu sliku!

Pozdrav

Koju marku uzeti?

Re: Re: Re: Gf4mx440 vs. Radeon 7500

Lucas je napisao(la):
Koju marku uzeti?

Jel ti nisi "slucajno" video sta sam napisao ili samo spamujes?

PROLINK!!! ctp;

Re: Re: Gf4mx440 vs. Radeon 7500

omnik je napisao(la):

Pozdrav

Nemoj reci da Prolinkov MX ima bolju sliku od nekog Radeta za te pare.

Re: Re: Re: Re: Gf4mx440 vs. Radeon 7500

omnik je napisao(la):
Jel ti nisi "slucajno" video sta sam napisao ili samo spamujes?

PROLINK!!! ctp;

Ne spamujem!!!! Ama bre sta je vama, nisam S P A M E R!!!
Mozda nekad izgleda da spamujem... ali zasto bi to raido - imam dovoljno postova i... !!

Anyway ne nisam video, na brzinu sam preleteo preko posta... eto!

poz

lephafta je napisao(la):

Pa i nisam rekao!
Covek trazi igracku...

Da, da razumem... ako covek ubija za koji bod u 3DMarku...:)

lephafta je napisao(la):
Evo ako mogu ja da kazem:D :

Prolinkov MX ima bolju sliku od nekog Radeta za te pare !!!

Zadovoljan??

Video sam doticnu i imao sam jak Eagle-feeling...

lephafta je napisao(la):
Hoces i ovo da ti kazem:D : Neki(ne i svaki) Eagle GF4MX440 ima BOLJU sliku od svakog Radeta za te pare:D .

Ej ljudi pa ti Radeoni ispod 100€ su krsevi neopevani sto se tice slike.Ovi skuplji su bolji ali nista impresivno.Hteli vi to ili ne Nvidia od GF3 pa nadalje ima izvanredan 2D i to ne moze niko da ospori.Imao sam bar 5 R8500 na duzi vremenski period u svom racunaru,sto built by,sto pow. by,i definitivno tvrdim da 85% GF4Ti4200 ima bolju sliku od njih.

Ma i ja isto kazem nista Ati nije bolji od Gf4, dobar jeste tu su negde, neki ima nesto jace, drugi nesto drugo (govorim o 2D) naravno uporedjum firmirani gf4 sa 8500 built by Ati, posto sam imao obe. Matrox bilo koji od G400 pa na gore im **** kevu, sto je sramota.

Misko je napisao(la):
...Matrox bilo koji od G400 pa na gore im **** kevu, sto je sramota.

a sto je jeftin...:)
:wave;

lephafta je napisao(la):
A sto pricas napamet, evo ja sam sa Eagle-a presao na Prolink MX440 i razlika je vise nego ocigledna...

simpson H je napisao(la):
Ej ljudi pa ti Radeoni ispod 100€ su krsevi neopevani sto se tice slike.Ovi skuplji su bolji ali nista impresivno....

ovo pravo kazes, video sam nekoliko stvarno krsheva, cak i 8500
koji nisu radjeni po referentnoj shemi i naravno ne rade sa Powered Catalyst driverima

Spirit je napisao(la):
A sto pricas napamet, evo ja sam sa Eagle-a presao na Prolink MX440 i razlika je vise nego ocigledna...

prolink tj pixelview je kartica sasvim ok kao marka, i na ceni je napolju.

Nedavno sam nabacio Prolinkov GF4 MX 440 i veoma sam zadovoljan. Što se tiče Eagle i Innovision kartica u nekim časopisima sam čitao da ih treba zaobilaziti u širokom luku.
Pozdrav!!!cheers

Spirit je napisao(la):

Ne pričam napamet. To je moje subjektivno mišljenje. Ponekad radim na Matroxu G550 i znam šta je dobra slika, a kod ATi-ja sam mislio na GA i Guillemot.

lephafta je napisao(la):
Ne pričam napamet. To je moje subjektivno mišljenje. Ponekad radim na Matroxu G550 i znam šta je dobra slika, a kod ATi-ja sam mislio na GA i Guillemot.
To hoces da kazes da GA ATI 7500 ima dobru sliku???Moja preporuka ti je, poseti oftamologa sto pre:D

Vrh Dno