MAD_MUzzY je napisao(la):
omnik je napisao(la):MX440, gledam cenu ProLink-a (70tak €) i pitam se kako to nije planulo s'obzirom da je graficka sasvim ok odradjena. Nije sampion oc. ali ima odlicnu sliku!
Pozdrav
Lucas je napisao(la):Koju marku uzeti?
omnik je napisao(la):MX440, gledam cenu ProLink-a (70tak €) i pitam se kako to nije planulo s'obzirom da je graficka sasvim ok odradjena. Nije sampion oc. ali ima odlicnu sliku!
Pozdrav
omnik je napisao(la):Jel ti nisi "slucajno" video sta sam napisao ili samo spamujes?
PROLINK!!! ctp;
lephafta je napisao(la):Nemoj reci da Prolinkov MX ima bolju sliku od nekog Radeta za te pare.
Evo ako mogu ja da kazemlephafta je napisao(la):Nemoj reci da Prolinkov MX ima bolju sliku od nekog Radeta za te pare.
Hoces i ovo da ti kazemlephafta je napisao(la):Video sam doticnu i imao sam jak Eagle-feeling...
Misko je napisao(la):...Matrox bilo koji od G400 pa na gore im **** kevu, sto je sramota.
A sto pricas napamet, evo ja sam sa Eagle-a presao na Prolink MX440 i razlika je vise nego ocigledna...lephafta je napisao(la):Video sam doticnu i imao sam jak Eagle-feeling...
simpson H je napisao(la):Ej ljudi pa ti Radeoni ispod 100€ su krsevi neopevani sto se tice slike.Ovi skuplji su bolji ali nista impresivno....
Spirit je napisao(la):A sto pricas napamet, evo ja sam sa Eagle-a presao na Prolink MX440 i razlika je vise nego ocigledna...
Spirit je napisao(la):A sto pricas napamet, evo ja sam sa Eagle-a presao na Prolink MX440 i razlika je vise nego ocigledna...
To hoces da kazes da GA ATI 7500 ima dobru sliku???Moja preporuka ti je, poseti oftamologa sto prelephafta je napisao(la):Ne pričam napamet. To je moje subjektivno mišljenje. Ponekad radim na Matroxu G550 i znam šta je dobra slika, a kod ATi-ja sam mislio na GA i Guillemot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari