Šta je novo?

GF4MX vec u maloprodaju

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
VGA LEADTEK GEFORCE4 MX440 64MB VGA & TV-OUT. RETAIL BOX Part# 32000605, DDR Memory 400MHz, GPU:270MHz. (1024x768RCA & S Video W/ Cable). 2 Full Version Retail Games, Winfast DVD, Cult3D, Colorific,3Deep True Internet Color. 3 Years manufacture Warranty. Model#: 32000605 Special FedEx Saver Shipping $6.95
- Product Link - Chipset Info -See It! (N82E16814122133)
$122.00

meni licno deluje kao prevara, a vama...

http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=48&manufactory=1280&DEPA=1

pozdrav:wave;

Ma nije prevara, shta ti je?:D

To ti je kao kad poznati estradni umetnik izbaci CD sa najvecim hitovima, chisto da bi izbacio neshto na trzhishte da ge ne zaborave dok ne snimi novi materijal sledecce godine. :D

Samo napravicce pometnju na trzhishtu jer shta cce biti sa zaostalim GF3 karticama, a shta ako proizvodjachi budu odbili da spuste cenu istih jer su chipove platili skupo kad su se pojavili.
Bicce interesting u svakom sluchaju.

Jozha, ja sam i dalje na stanovishtu da je nVidiu uvatila prpa od Ati-ja pa je malo ishitreno donela odluku da izbaci ovako neshto, ali videccemo.

Buca:wave;

Svakako da je pritisak ATi-ja veliki, ali nikako ne bi rekao da je to uzrok izlaska GF4 MX kartice. NV17 chip je bio najavljen jos pre "sto godina"...

Nije prevara, ja ocekujem GF4 MX u Beogradu vec za nekih 10-15 dana. Cena ce biti otprilike ista takva - znaci nesto ispod 300 DEM. Mislim na model 440...

Peca je napisao(la):
Nije prevara, ja ocekujem GF4 MX u Beogradu vec za nekih 10-15 dana. Cena ce biti otprilike ista takva - znaci nesto ispod 300 DEM. Mislim na model 440...

Lepo sam rekao Misku da ce GF3 Ti 64 Mb DDR, u novembru biti max. 250 DM, a on ne veruje. Nismo se kladili, hteli smo da potpisemo, pa da vidimo tada sta ce se desiti. Decko nema ocecaj kolike je velicine rat izmedju ATI-ja i N'Vidia-e, i da cene mnooogo padaju za kratko vreme. :wave;

Peca je napisao(la):

Model sa 64 MB DDR-a koji je nesto bolji od Ti200 za 300 Dm ? Auuuu.....
Pitanje da li ce biti uracunat i porez bi bilo nesuvislo...ctp;

Filipe pa nije valjda da bi pre uzeo nabidzeni gf2mx nego gf3ti200?
Evo zast ja ne bi:One thing worth pointing out is that four of the sixteen 3D Mark 2001 benches did not run on the GF4MX440 and were reported as "Not supported by the Hardware." Two of these were the Nature tests, one was the Pixel Shader and the last one was the Environment Bump Map.

:wave;

Peco mislio sam prevara u smislu proizvoda a ne u smislu cene. Mislim ko bi kupio gf4mx kad postoji gf3ti200?? Ja ni u ludilu....
Ako napolju kosta 120-130$ a kod nas 300dm to ce biti super cena.

pozdrav:wave;

pajeloces dakazes da bi pre uzo gf3 ti 200
nego gf4 mx?

ma ja sam se smorio..kada vidim ovaj rat i ove padove cena tacno covek da saceka da padne na 50 keka ati 7500 :)

Peca je napisao(la):

A sta kazu tvoji izvori kolika bi mogla biti cena Gf4 Ti karti?:D

Broz je napisao(la):
Filipe pa nije valjda da bi pre uzeo nabidzeni gf2mx nego gf3ti200?
Evo zast ja ne bi:One thing worth pointing out is that four of the sixteen 3D Mark 2001 benches did not run on the GF4MX440 and were reported as "Not supported by the Hardware." Two of these were the Nature tests, one was the Pixel Shader and the last one was the Environment Bump Map.

:wave;

Broz, zaboravljas jednu sitnicu. Ako GF4 bude kostao 250 Dm a GF3Ti200 oko 500 dm onda prica postaje bespredmetna...naravno govorim o cenama ovde.
Slicno razmisljanje sam ja imao za MX kada su ljudi placali mx-eve po 350 Dm na pocetku a GTS-ovi kostali oko 450...Ali dzaba kad nema para da se namire ovdasnji lopovi...
Ti si drugo, imas vezu na Floridi :D, a ja ovde ne mogu vise ni shitavi mis od 15 DM da nadjem bez poreza...:(
Da ne pominjem sto prilikom obrzcunavanja ukupne cene zakidaju nenormalno...:mad: pa taj mis ispadne sa porezom i dadzbinama 30 DM...
P.S. jer moze neki Ti200 ili Ti500 preko veze iz Amerike ? :D
Puno pozdrava druze :wave;

Nazad
Vrh Dno