Šta je novo?

GF4-Ti4200 PCI

stanke

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
Idem ja netom i naletim na oglas (na PcBerzi) :

Jedinstvena prilika da i oni bez AGP porta dodju do svog primerka VisionTek GEFORCE 4 Ti4200 64MB DDR kartice...
Kartica je u PCI (!!!) varijanti, TEST primerak (znaci samo jedna), nova.
CENA: 120 Evra

Pa AGP Ti4200 je skuplja i to dosta,a jos zanimljivije je to sto je PCI !!!
Sta ce im Ti4200 PCI,onaj ko hoce dobru graficku,ima i dobru plocu koja sigurno ima AGP...

Sumnajm da to postoj, bilo bi besmisleno, a i sporo jer akonemas AGP imas krs masinu a tu nista ne pomaze.
A i cifra je preniska.

Pozdrav!

Ma nema sanse za 120 EU. Sigurno su nesto zeznuli. A i to PCI ... Neko se sigurno dosadjuje.

Ma nekome je bilo dosadno.

Mozda je taj neko mislio na VisionTek mx4 420 http://www.visiontek.com/mx420.shtml koja ima i u PCI i AGP verziji. Mozda je to za ljude koji imaju i810 ili neki sis ili slicne integrisane ploce bez agp slota, ili mozda za ljude kojima treba jos jedna graficka, cini mi se da ne postoji ploca sa dva AGP slota, ili ima:D

Pogledajte na oglasima www.pcberza.co.yu
Pise kao PRILIKA VASEG ZIVOTA !!!
Meni je bilo cudno zbog Cene...pa AGP su MNOGOOOO Skuplje...

Re: Re: GF4-Ti4200 PCI

Sasa je napisao(la):
Sumnajm da to postoj, bilo bi besmisleno, a i sporo jer akonemas AGP imas krs masinu a tu nista ne pomaze.
A i cifra je preniska.

Pozdrav!
Slazem se da je smesna cena, ali pci kartice se i dalje prave recimo zbog MACa a ne samo ako imas krs masinu

DusaN je napisao(la):
Mozda je taj neko mislio na VisionTek mx4 420 http://www.visiontek.com/mx420.shtml koja ima i u PCI i AGP verziji. Mozda je to za ljude koji imaju i810 ili neki sis ili slicne integrisane ploce bez agp slota, ili mozda za ljude kojima treba jos jedna graficka, cini mi se da ne postoji ploca sa dva AGP slota, ili ima:D
Postoji ploca i sa 4 AGP Slot-a !!! boom FX ctp; :whip

TazDeVil je napisao(la):
Postoji ploca i sa 4 AGP Slot-a !!! boom FX ctp; :whip

Nisam znao za to, koja je to ploca i ako mozes neki link da stavis.

:wave;

DusaN je napisao(la):
Nisam znao za to, koja je to ploca i ako mozes neki link da stavis.

:wave;
Ma to sam video u nekom casopisu u madjarskoj pre godinu dana, a znam i da su to prodavali tamo gde sam pazario hardware u Budimpesti. Proizvidjac je bio Acorp ili Aopen ako se dobro secam.

Nazad
Vrh Dno