Šta je novo?

GF4 Ti 4200?

Mister No je napisao(la):
P.S. e da, ne zaboravite da ja imam neklokovanu Ti4200 sa 64 mega rama a on 128-icu nagruvanu na 310/630...

Sve ostalo ti je OK... ali to da on ima 128 MB na svojoj karti, a ti "samo" 64 ne drzi vodu... K'o da on nesto dobija sa tih extra 64 MB.
A to sto je njegova nabildovana na 310/630 je naravno sasvim druga stvar :D Mada, to mozes i ti da uradis... ili bar da probas (ali tesko s tim Silurom) :wave;

CAR je napisao(la):
Sve ostalo ti je OK... ali to da on ima 128 MB na svojoj karti, a ti "samo" 64 ne drzi vodu... K'o da on nesto dobija sa tih extra 64 MB.
A to sto je njegova nabildovana na 310/630 je naravno sasvim druga stvar :D Mada, to mozes i ti da uradis... ili bar da probas (ali tesko s tim Silurom) :wave;

Ma i nema veze dodatnih 64mega vec sto je klok ipak iznad standardnih vrednosti, i to dosta...
A sto se tice mog Silura da li si ti normalan ? :D Pa kome treba overklokovanje GF4-ke ? :) Samo zaludjenicima koji klokuju radi kloka a ne radi nekog dobitka u performansama :D
Ta karta pusta svaku igru u 1600*1200*32 sa anizotropnim filtriranjem, a 85% sa jos i quincunx-om ukljucenim, a ja cu sad da je klokujem radi 5 frejmova, kako da ne :D

Zaintrigirao si me..bas cu sad da vidim
Evo...1600*1200*32, pixel shaderi ukljuceni, rucno iz same igre jos neke opcijice (tacnije, sve!) setovane na maksimum (tipa dinamicne senke i sl.) sa anizotropnim filtriranjem level 4 28-32, zavisno u kom pravcu gledam...
Eh, sta ti je frejmaza...:)
Aco...kako je kod tebe ctp; ;)
:wave; (sto sam kvaran :D)
P.S. e da, ne zaboravite da ja imam neklokovanu Ti4200 sa 64 mega rama a on 128-icu nagruvanu na 310/630...

Nemam pojma ni kako izgleda taj Morrowind, pa ne mogu da ti odgovorim na pitanje. :cool:
P.S. Nego ko to ima 128-icu nagruvanu na 310/630? Max?

simpson H je napisao(la):
U je..te ala si se naostrio:D .Priznaj da te svrbi ovaj P4:D :D

Ne svrbi me 100€ veruj mi na rec. :p :D

Ma i nema veze dodatnih 64mega
Pa sto si to onda uopste i spominjao? :)
vec sto je klok ipak iznad standardnih vrednosti, i to dosta...
Can't (and will not) argue with that...
Poznato je da je Aca po tom pitanju lud! :D
A sto se tice mog Silura da li si ti normalan ? :D Pa kome treba overklokovanje GF4-ke ? :)
Kome, kazes... ?
Heh... posto vidim da si dobar sa Bokijem (simpsonom), najbolje je da pitas njega... :D:D
Samo zaludjenicima koji klokuju radi kloka a ne radi nekog dobitka u performansama :D
Pa ja onda ne znam... mislim, ja klokujem i radi kloka, ali pre svega zbog performansi...
Ta karta pusta svaku igru u 1600*1200*32 sa anizotropnim filtriranjem, a 85% sa jos i quincunx-om ukljucenim, a ja cu sad da je klokujem radi 5 frejmova, kako da ne :D
Samo da vidis kol'ko moze... :p Ne znam, bre, kako je moguce da vas to ne interesuje...
Mada, za tog Siluro-a je vec utvrdjeno... 305/570 max.

Aca je napisao(la):

Mislim da je Mr. No na tebe implicirao...

Aca je napisao(la):
Nemam pojma ni kako izgleda taj Morrowind, pa ne mogu da ti odgovorim na pitanje. :cool:

Pa zar nemas ti nasviranu GF4 ? Ili mozda nije sa 128 rama...e bas se izvinjavam :) mislio sam da je sa 128...
Pozdrav

Za "Cara" :)D) :
Ma da ali Boki ne drzi to sto overklokuje u svojoj masini i to nisu njegove karte :p , a ionako samo gleda poene u 3dmarku a ne zna covek (ma u stvari zna, nego se pravi:)) da kad se pokrene normalna igra razlike su oko 5-6 frejmova, u slucaju dobro optimizovanog grafickog endzina, ili 1-2 u slucaju lose optimizacije...:D

Ma da ali Boki ne drzi to sto overklokuje u svojoj masini i to nisu njegove karte :p , a ionako samo gleda poene u 3dmarku a ne zna covek (ma u stvari zna, nego se pravi:)) da kad se pokrene normalna igra razlike su oko 5-6 frejmova, u slucaju dobro optimizovanog grafickog endzina, ili 1-2 u slucaju lose optimizacije...:D

Ne, ne... nisam mislio da je Boki TAJ kome treba overklokovanje GF4... nego da ti pitas njega KOME to treba...
... al' ce se iznenadis odgovorom :D

Pa zar nemas ti nasviranu GF4 ? Ili mozda nije sa 128 rama...e bas se izvinjavam :) mislio sam da je sa 128...
Pozdrav

E pa da znate,za Bokija:D .Njega uopste ne zanima OC graficke karte(sem da utvrdi granicu),a 3DMark non-stop vrti da se uveri u apsolutnu stabilnost sistema i brzinu komunikacije sa AGP.A i frejmovi me u opste ne interesuju cak nemam ni Q3 .I da znas da su sve karte sto si video kod mene MOJE:D ,bar neko vreme(24h):D :D .E sad' cu da kupim V3 i da uzivam:p .

E pa da znate,za Bokija:D .Njega uopste ne zanima OC graficke karte(sem da utvrdi granicu)

U ovo sam se uverio, istina je...
A i to tvoje utvrdjivanje granica... kakvo crno utvrdjivanje, kad onog ASUS-a i dalje drzis na 220/500? C, c, c, c... :D

PS. Inace, lose smo se razumeli Mr. No i ja... ja sam samo njega uputio da pita tebe KOGA najvise interesuje nasviravanje njegovog (a i uopste bilo kog) GF4... :p

CAR je napisao(la):
U ovo sam se uverio, istina je...
A i to tvoje utvrdjivanje granica... kakvo crno utvrdjivanje, kad onog ASUS-a i dalje drzis na 220/500? C, c, c, c... :D

PS. Inace, lose smo se razumeli Mr. No i ja... ja sam samo njega uputio da pita tebe KOGA najvise interesuje nasviravanje njegovog (a i uopste bilo kog) GF4... :p
I opet greska.:p Asusa drzim na 175/400:D, a kad' ti dodjes,sa tih 220/500 ti samo golicam mastu:D :D.

Pozdrav

Nisam bas toliko blesav da bacam pare na nepotrebnih 64Mb. Inace kao i Bojan probam na koliko moze kartica, a radila je kad je bilo hladnije na 320/640, pa je lepo vratim na difolt 250/513 (nije mi jasno otkud ovih 13 viska) i tako radi u sreci i veselju. :)

I opet greska.:p Asusa drzim na 175/400:D, a kad' ti dodjes,sa tih 220/500 ti samo golicam mastu:D :D.

Ja sam mu vise golicao mastu sa onim Leadtekom 200TDH sa 235/575. :p :D

Aca je napisao(la):
Nije u tome fora.Car,svaki put kada dodje,nemoze da veruje da ne pokusavam da je OC vise od toga.Ziv se pojede da sazna do koliko ide ASUS a ja uporan pa ga OC iz Coolbits-a:p :p

Nije u tome fora.Car,svaki put kada dodje,nemoze da veruje da ne pokusavam da je OC vise od toga.Ziv se pojede da sazna do koliko ide ASUS a ja uporan pa ga OC iz Coolbits-a:p :p

Mlad je jos, ima vremena, naucice. :p :D

E pa da znate,za Bokija:D .Njega uopste ne zanima OC graficke karte(sem da utvrdi granicu),a 3DMark non-stop vrti da se uveri u apsolutnu stabilnost sistema i brzinu komunikacije sa AGP.A i frejmovi me u opste ne interesuju cak nemam ni Q3 .I da znas da su sve karte sto si video kod mene MOJE:D ,bar neko vreme(24h):D :D .E sad' cu da kupim V3 i da uzivam:p .

Ma bre jasno nego smo se razvukli ovde sa ovim tredom ko mocarela u toplom sendvicu :D
A inace video sam da nems Q3 (oces za 10 evra original ? :)) a i znam za one silne karte...
To za V3 ti je najpametnija kupovina u proteklih 5 god. :D
Pozdrav
P.S. jer prelazimo na i845G (dual DDR) krajem godine ?

P.S. jer prelazimo na i845G (dual DDR) krajem godine ?

Ma jok, ja za mesec dana prelazim na PC 3500 433DDR. :p :D Geil

Aca je napisao(la):

Auh, jeste... Stvarno sam bio sav na iglama gledajuci ono...
To jest, sve dok nisam video da ima memoriju od 3.8 ns i dok nisam cuo kako je hladjena ta kartica :D
... nije tu sve bilo bas "fabricki"! :p:p

:D ...
Jeste, ziva istina... ne mogu da verujem da neces da "ganjas" tog ASUS-a preko 220/500... stvarno ne mogu...

Inace, nisam ja nesto preterano zainteresovan da vidim kol'ko taj ASUS moze da ide... dobro, mozda samo za core... posto ZNAM da moze da ide do nekih 245 bez problema... a i memorija, 510 MHz sigurno, s obzirom da nema hladnjake...

... ono sto mene zaista UBI, je to sto znam da karta moze jos i vise, a Boki je tako surovo ogranicava... ne da joj bre, da se razmahne! :D:D

To za V3 ti je najpametnija kupovina u proteklih 5 god. :D

Hmmm... da, posle onog Microstar-ovog GF4MX440 :p

CAR je napisao(la):
Auh, jeste... Stvarno sam bio sav na iglama gledajuci ono...
To jest, sve dok nisam video da ima memoriju od 3.8 ns i dok nisam cuo kako je hladjena ta kartica :D
... nije tu sve bilo bas "fabricki"! :p:p

Greska sinko i to velika, ima EtronTech memoriju od 4ns ali se opet klokuje kao blesava. :p :D

Aca je napisao(la):
Greska sinko i to velika, ima EtronTech memoriju od 4ns ali se opet klokuje kao blesava. :p :D

A jesi li joj to zavirivao "pod suknjicu"... ovaj, pod hladnjak? :D
Kad sam te jednom pitao koju ima memoriju (odnosno, da li zaista ima od 3.8 ns), ti si rekao da ne znas...

A normalno da ce da se klokuje k'o luda kad ima jedan extra ventilator koji bije pravo u nju! :D:D:D

CAR je napisao(la):
A jesi li joj to zavirivao "pod suknjicu"... ovaj, pod hladnjak? :D
Kad sam te jednom pitao koju ima memoriju (odnosno, da li zaista ima od 3.8 ns), ti si rekao da ne znas...

A normalno da ce da se klokuje k'o luda kad ima jedan extra ventilator koji bije pravo u nju! :D:D:D

Ekstra ventilator? Nema potrebe, ima hladnjake preko memorije, nije to Prolink. :p :D

Aca je napisao(la):
Ekstra ventilator? Nema potrebe, ima hladnjake preko memorije, nije to Prolink. :p :D

I pored ovih smajlija... Prolink ima hladnjake na memoriji...
BTW, sta hoces da kazes, da uopste nisi imao neki spoljni ventilator (znaci, nezavisno od onog na samoj kartici) koji je duvao u kartu?
... jer, that's not what I've had heard...:D:D

CAR je napisao(la):
I pored ovih smajlija... Prolink ima hladnjake na memoriji...
BTW, sta hoces da kazes, da uopste nisi imao neki spoljni ventilator (znaci, nezavisno od onog na samoj kartici) koji je duvao u kartu?
... jer, that's not what I've had heard...:D:D

Ma, ne. Samo je stalno prehladjen od promaje, a i ima 2 pingvina kao kucne ljubimce. :D

notax je napisao(la):
Ma, ne. Samo je stalno prehladjen od promaje, a i ima 2 pingvina kao kucne ljubimce. :D

:D:D:D
I ja nacuh tako nesto... i nekakva kosava u kucistu se pominjala :p

CAR je napisao(la):
:D:D:D
I ja nacuh tako nesto... i nekakva kosava u kucistu se pominjala :p

Bilo je to nekada davno, sada je kuciste DTK 74 i ima dva fana, jedan koji ubacuje i jedan koji izbacuje vazduh i to je sve. Sto se tice Leadteka srecni vlasnik je Miroslav, takodje covek sa foruma. Pitaj njega kako radi ta sandzana od kartice. ;)

Nazad
Vrh Dno