lugonja je napisao(la):Koliko kosta sada i da li ima modela GF4 TI 4200 kod nas. U prethodnom pitanju jedan clan foruma mi je rekao da joj se cena spusta ispod 150 EURA. Ja bas nisam nesto siguran. Ipak je to GF4 TI.![]()
intel je napisao(la):ne moze nikako da se nadje neka poshtena GF4 kartica za te pare. ali vec za 200 i nesto evra mozes da uzmes Leadtek-a...to bi bio moj izbor...
lugonja je napisao(la):Koliko kosta sada i da li ima modela GF4 TI 4200 kod nas. U prethodnom pitanju jedan clan foruma mi je rekao da joj se cena spusta ispod 150 EURA. Ja bas nisam nesto siguran. Ipak je to GF4 TI.![]()
valek je napisao(la):Komentar je bio vezan za cene u USA i za nadu da kad padne tamo, da ce pasti i ovde. Trenutno se GF4 Ti4200 modeli (Gainward, MSI, ABIT) mogu naci sa isporukom za 145-150 €.
Nadam se da ce onda mozda uskoro kod nas moci da se nadju bar za 170-175€
laxduke je napisao(la):Leadtek je vrlo ne kompatibilna kartica.
Procitaj malo vise review-ova, pogotovu ovih ne pristrasnih.
laxduke je napisao(la):Ja aktivno trazim po USA da porucim par tih kartica, ali nisam uspeo da nadjem nista ispod 190$.
Bas me zanima gde si nasao kartice za cenu od 140$?????
smrK je napisao(la):meni je ona bila veoma kompatibilna...ja kazem da jedobra zato sto sam je ja LICNO testirao, a ne neki tamo "ne pristrasni" sajt...odlicno se pokazala...
laxduke je napisao(la):Leadtek je vrlo ne kompatibilna kartica.
Procitaj malo vise review-ova, pogotovu ovih ne pristrasnih.
Aca je napisao(la):Kod mene na KX7 radi odlicno, na KR7A, na MSI KT3 ARU, na Gigabyte 7VRXP takodje. Na kojim to plocama ne radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari