Šta je novo?

GF4 TI 4200 (money)

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Koliko kosta sada i da li ima modela GF4 TI 4200 kod nas. U prethodnom pitanju jedan clan foruma mi je rekao da joj se cena spusta ispod 150 EURA. Ja bas nisam nesto siguran. Ipak je to GF4 TI.:cool:

lugonja je napisao(la):
Koliko kosta sada i da li ima modela GF4 TI 4200 kod nas. U prethodnom pitanju jedan clan foruma mi je rekao da joj se cena spusta ispod 150 EURA. Ja bas nisam nesto siguran. Ipak je to GF4 TI.:cool:

ne moze nikako da se nadje neka poshtena GF4 kartica za te pare. ali vec za 200 i nesto evra mozes da uzmes Leadtek-a...to bi bio moj izbor...

Re: Re: GF4 TI 4200 (money)

intel je napisao(la):
ne moze nikako da se nadje neka poshtena GF4 kartica za te pare. ali vec za 200 i nesto evra mozes da uzmes Leadtek-a...to bi bio moj izbor...

Leadtek je vrlo ne kompatibilna kartica.
Procitaj malo vise review-ova, pogotovu ovih ne pristrasnih.

lugonja je napisao(la):

Komentar je bio vezan za cene u USA i za nadu da kad padne tamo, da ce pasti i ovde. Trenutno se GF4 Ti4200 modeli (Gainward, MSI, ABIT) mogu naci sa isporukom za 145-150 €.
Nadam se da ce onda mozda uskoro kod nas moci da se nadju bar za 170-175€

Re: Re: GF4 TI 4200 (money)

valek je napisao(la):
Komentar je bio vezan za cene u USA i za nadu da kad padne tamo, da ce pasti i ovde. Trenutno se GF4 Ti4200 modeli (Gainward, MSI, ABIT) mogu naci sa isporukom za 145-150 €.
Nadam se da ce onda mozda uskoro kod nas moci da se nadju bar za 170-175€

Ja aktivno trazim po USA da porucim par tih kartica, ali nisam uspeo da nadjem nista ispod 190$.
Bas me zanima gde si nasao kartice za cenu od 140$?????

Re: Re: Re: GF4 TI 4200 (money)

laxduke je napisao(la):

meni je ona bila veoma kompatibilna...ja kazem da jedobra zato sto sam je ja LICNO testirao, a ne neki tamo "ne pristrasni" sajt...odlicno se pokazala...

Napomena!!! NE uzimaj sa 128mb gainward ako imas kt266 ili kt333 - based plocu jer pravi nevidjene probleme! Ova sa 64 radi OK...

Re: Re: Re: Re: GF4 TI 4200 (money)

smrK je napisao(la):
meni je ona bila veoma kompatibilna...ja kazem da jedobra zato sto sam je ja LICNO testirao, a ne neki tamo "ne pristrasni" sajt...odlicno se pokazala...

Onda samo napred, uzivaj u njoj.

A Broz bogati kako do te kartice na NEWEGG-u

kako doci donje kad ljudi samo salju po USA-i

Pa nikako. Ja sam odgovorio Laxduke-u jer on ima mogucnosti da ih kupi tamo i da mu neko donese...

Re: Re: Re: GF4 TI 4200 (money)

laxduke je napisao(la):

Kod mene na KX7 radi odlicno, na KR7A, na MSI KT3 ARU, na Gigabyte 7VRXP takodje. Na kojim to plocama ne radi?

Re: Re: Re: Re: GF4 TI 4200 (money)

Aca je napisao(la):
Kod mene na KX7 radi odlicno, na KR7A, na MSI KT3 ARU, na Gigabyte 7VRXP takodje. Na kojim to plocama ne radi?

Mislim da sam citao na i-xbit-u ali na ruskom, znam da je bila i tablica sa kojom ima problema u 3dmarku-u a sa kojima nema.
Posle su svabe na techchannelu nesto se tripovale, mada i tamo ima neki spisak.
Potrazi vesti malo unazad, siguran sam da ces naci.

Vrh Dno