Šta je novo?

GF4 na NBGD.... :)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Evo je kod mene, Leadtek, a utiske vam javljam... Prvenstveno ono oko IDCT-a i TV-izlaza... posto se brzinski necu oduseviti...

byMaX je napisao(la):
Evo je kod mene, Leadtek, a utiske vam javljam... Prvenstveno ono oko IDCT-a i TV-izlaza... posto se brzinski necu oduseviti...

I nije te mrzelo da se subotom po ovakvom vremenu cimas po karticu... Stvarno si lud ;)

Pozdrav!

byMaX je napisao(la):

MaX, donesi je u ZEMUN imace ba 10% fps-a vise :D Hehe, salim se ajde ocekujemo uskoro tvoje prve impresije

byMaX je napisao(la):

Ajde zovi na kaficu:)

Kartica kao kartica je odlicna sto sam i ocekivao od Leadteka... sa 270/400 klokuje se na 325/500 (i to na 500 zato sto je u Coolbitsu to maksimum )... Memorija je hladna i posle ovakve torture (500MHz + ceo dan igranja:)) ... rezultati sa 27.42 detonatorima variraju od nesto slabijeg od GF3Ti200 (def.) u nizim rezolucijama, dok je u visim solidno sporiji od GF2Ti.... !

Sve to zbog 2 pipeline-a... bez obzira na brzu DDR memoriju...

Pozdrav

Test sledi....

Sigurno si znash, al ajd...

Riva tuner nudi wej over 500 za mem, ap ajd radi nas reeci gde su limiti memorije na njojzi (eg. 4.o ns na asusu 8200 ti2 ferceraju bez artefakta na 520 - uz bez hladnjaka i frke - hladni chipovi)
boom

Cile, uzeo si neki XP i DDR-a? Nemo sad da se hvalis ponovo.. :)

(900NF)...:D

byMaX je napisao(la):
Cile, uzeo si neki XP i DDR-a? Nemo sad da se hvalis ponovo.. :)

(900NF)...:D

Nisam na leto radim totalni upgrade :) (cuces i zasto :))
Radio sam malo na 959NF i mnogo mi se svideo tako da je i ona na listi za kupovinu :)

A ovo za vise fps-a sam rekao zato sto je u Zemunu sve bolje, brze i lepse :D

Nazad
Vrh Dno