Šta je novo?

GF4 MX i koje maticne ploce ?

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Pitanje prvenstveno za MaX-a a i ostale, sinoc sam nesto razgovarao sa Lax-om i dosli smo do zakljucka da GF4 ne moze u stare ploce, konkretno BX... Dakle od kojih ploca ( cipsetova) GF4 moze da se stavi u masinu, jer sigurno vecina ovde razmislja o GF4 MX karticama, pa posle da ne bude dali mi pokvarenu karticu a u stvari je spaljena u ploci jer koristi 1.5v ... dakle ?

Nazalost nisam imao prilike da guram GF4 u tako staru plocu , mada mogu da probam kod komsije. U svim VIA-ma i SiSachama radi. Probano je na KR7A , Turbo2 , MSI 745 Ultra SiS 745 ,
PCChips 810 LMR integrisan SiS730 , MSI 6337 Lite - intel 815 , Abit BD7 i845 , K7T Pro2 266.

RamOne je napisao(la):
Pitanje prvenstveno za MaX-a a i ostale, sinoc sam nesto razgovarao sa Lax-om i dosli smo do zakljucka da GF4 ne moze u stare ploce, konkretno BX... Dakle od kojih ploca ( cipsetova) GF4 moze da se stavi u masinu, jer sigurno vecina ovde razmislja o GF4 MX karticama, pa posle da ne bude dali mi pokvarenu karticu a u stvari je spaljena u ploci jer koristi 1.5v ... dakle ?

Pa, svejedno treba da menjas tu prastaru plocu, ako je to jos uvek P2B. Znam da ti je prirasla srcu, ASUS je radio sa BX-om fantasticne stvari, ali vreme chini svoje.
A i nervira te sto moras da, ili menjas tabor, ili da puknes velike pare za Intela. Nije to tako strasno, to je samo gvozdjurija.

:wave;

Re: Re: GF4 MX i koje maticne ploce ?

notax je napisao(la):
Pa, svejedno treba da menjas tu prastaru plocu, ako je to jos uvek P2B. Znam da ti je prirasla srcu, ASUS je radio sa BX-om fantasticne stvari, ali vreme chini svoje.
A i nervira te sto moras da, ili menjas tabor, ili da puknes velike pare za Intela. Nije to tako strasno, to je samo gvozdjurija.

:wave;
Da jos uvek imam Asus P2B i pravo da ti kazem ne nameravam da ga menjam, pre cu uzeti jos jedan komp, za ovom mi sve radi savrseno tako da ne osecam potrebu da vecim upgrade-om, svi mi volimo nov i dobar hardver , ali pare ne padaju sa neba, da padaju naravno ovde bi bio P4 2.4GHz i ASUS P4T-E ploca...
Anyway jel neko probao GF4 MX na stariim plocama... ?
Fedja ako ti nije cim rado cu doneti komp da probamo GF4MX u mojoj masini, ali ako je spalimo , valjda vazi garancija ;)

Na GA 7VRX ima velika nalepnica preko PCI slotova GF4 MX ready.

I na VTHX+.

Nego, probao sam Gainwardovog GF4MX440 na nekoj Lucky Star BX ploci i nije radio.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno