Šta je novo?

Gf4 i abit gadna konbinacija

DayWalker

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2003
Poena
604
Kupio sam GF4 440 Eagle a ima Abit kt7a i nista mi ne radi? Igrice narocito. Jen neko naisao na slicne probleme?

ta karta ti je najvece ****** medju sranjima :) nemoj da te cudi sto nista ne radi.

ako imas para, zameni kartu

nema sta nisam probao

Graficku sam probao na win98,winme, i xp. ni sa jednim ne radi. Drajveri su bili sa originalnog cd-a detonatori 29.42xp2k i 41.03 2k i jos neki za 98 i me nsta ne pomaze. Imam hansol 500a. mozda je zbog njega ali ne verujem. Kad startujem igru uvod pusti normalno verovatno sto je to obicna animacija i kad treba da pusti meni monitor se iskljuci i pocne da mi svicka lampica kao da je iskljucen i onda restart. Igre koje slucajno pusti posle kratkog vremena blokiraju. Probao sam ne nekom Ssungu 17 incno nece ni tamo da radi sve blokira ili tako nesto. Ali kartica radi na drugom racunaru??????????

to je do refresh rate-a...skini NVRefreshTool 2.1 (ili noviji) pa fixiraj refresh-rate-ove za svaku rezoluciju
mada probaj prvo sa DxDiag-om da odradis video testove, pa ako se desi isto onda je garantovano to....I da, probaj u BIOS-u da ostavish AGP na 2x

Vrh Dno