Šta je novo?

Gf3ti550 Gainward

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Pitao bih sve poznavaoce dobrih grafickih kartica da li je moguce da je GF3TI550 64MB DDR VIVO GAINWARD-ov najbrzi GF3TI i da li on stvarno moze da kosta kao sto su naveli u Svetu kompjutera u aprilskom broju 2002 godine samo 144 EURA. Meni je to cudno, jer su cene GF3 izuzetno skupe, a i to zavisi od proizvodjaca, i hvala Buci sto je odgovorio na moje prethodno pitanje. Naime onu cenu sam video da je ustvari od pc centra. Hvala unapred svima koji mi odgovore jel mi to mnogo znaci!
;)

Nema sanse da kosta tako malo. ;)

lugonja je napisao(la):
Pitao bih sve poznavaoce dobrih grafickih kartica da li je moguce da je GF3TI550 64MB DDR VIVO GAINWARD-ov najbrzi GF3TI i da li on stvarno moze da kosta kao sto su naveli u Svetu kompjutera u aprilskom broju 2002 godine samo 144 EURA. Meni je to cudno, jer su cene GF3 izuzetno skupe, a i to zavisi od proizvodjaca, i hvala Buci sto je odgovorio na moje prethodno pitanje. Naime onu cenu sam video da je ustvari od pc centra. Hvala unapred svima koji mi odgovore jel mi to mnogo znaci!
;)

Dal' je najbrzi, to vec ne znam, ali je pri vrhu, sigurno...
A za cenu, kao sto ti Aca rece, ta cena je apsolutno nemoguca... pa kod nas su ti GF3 Ti200 karte oko 180-190 evra... a na stranu to sto je to cena iz PC Centra, znaci, em sto su malo skuplji od ostalih, em sto uz to ide i 20 % poreza... = mnooogo vise od 144 evra.

To je stamparska greska(ili neznanje kako hoces)! Mislili su GF2. Cesto nasi dileri ne znaju sta prodaju uopste tako da se ne sekiras nego pogledaj sam...

pozdrav:wave;

Uh... totalna zabuna.

Prvo
Gaiwardov GF3Ti550 je testiran za decembarski broj 2002 godine.
http://www.sk.co.yu/2001/12/sktd05.html

Tu imate ceo tekst, pa se i sami mozete uveriti da se cena nigde ne pominje (izuzve, "pozamasna je").

Dakle, nije ni stamparska greska ni neznjane, vec je lugonja neke stvari pogresno video, nisam bas siguran da kapiram kako :)

Pozdrav!

Uh... totalna zabuna.

Prvo
Gaiwardov GF3Ti550 je testiran za decembarski broj 2001 godine.
http://www.sk.co.yu/2001/12/sktd05.html

Tu imate ceo tekst, pa se i sami mozete uveriti da se cena nigde ne pominje (izuzve, "pozamasna je").

U aprilskom broju 2002 nije testiran ni jedan Gainward a ni GF3.
Samo dva GF4MX449, jedan MSI i jedan Creative. (tj. dva MSI-a ;))

Dakle, nije ni stamparska greska ni neznanje, makar ne sto se tice SK.
Ako je PCCentar nesto naveo pogresno, to vec ne znam. Ali znam da je lugonja malo pobrkao brojeve i sta je kada testirano :)

Pozdrav!

Sale, Lugonja je dobro video posto je u Aprilskom broju izasao oglas PC Centra gde je objavljena cena bila 144e, mada se mislilo na Gf2 koju izmedju ostalog i nemaju u ponudi.
Pozdrav!

Sale ja pamtim patoloski veruj mi da je covek dobro video - pisalo je da je gf3ti450 144e a ustvari to je gf2ti - vivo...:)

Ako je u pitanju oglas onda nemam pojma.
To sto PCCentar navodi u svojim oglasima samo je njihova stvar.
Ja sam kapirao da sam ja nesto pogresio.

Pozdrav!

Vrh Dno