Šta je novo?

Gf3ti200

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Koliko kosta GF3TI200, znate onako otprilike i jesu li velike razlike u ceni gledano u odnosu na proizvodjaca, a koliko otprilike kosta GF3TI500, sta znam neki najjeftiniji. Thanks to who answers to my question!

:wave;

lugonja je napisao(la):
Koliko kosta GF3TI200, znate onako otprilike i jesu li velike razlike u ceni gledano u odnosu na proizvodjaca, a koliko otprilike kosta GF3TI500, sta znam neki najjeftiniji. Thanks to who answers to my question!

Pratis li ti u opste ovaj forum?Eno ti u oglasima Gedza, i samo par thread-ova nize, i Student,pa zovi njih za cene.Jeftinije neces naci.GF3Ti500 se definitivno ne isplati,zato sto svaka Ti200 vrlo lako postaje Ti500:D :D ,ali o tome neki drugi put.

Pozdrav

Re: Re: Gf3ti200

simpson H je napisao(la):
GF3Ti500 se definitivno ne isplati,zato sto svaka Ti200 vrlo lako postaje Ti500:D :D ,ali o tome neki drugi put.

Pozdrav

Heh, da za memoriju, ali core malo teze :p
"Kurate srece"... takav sam :D

lugonja je napisao(la):

moja preporuka za ASUS-a. Veoma se dobro klokuje (memorija ide i preko 500, a i core se veoma dobro OC), odlicna slika, itd. pozdrav

iskustva sa Asus gf3ti200 pjur....

probao nekoliko primeraka iii kako koji - min 250/515, maximum 260/545...

lugonja je napisao(la):

Imam ja.....odnosno moj drug.....:) Chaintech...sa 128 mb i kosta 155EU a sa 64 mb 135EU

Re: iskustva sa Asus gf3ti200 pjur....

ThorR je napisao(la):

Jebi ga, ali sam sumnjicav...
Ovaj drugi primer... mnogo je to za kartu koja cak nema ni hladnjake za memoriju, a i za core je previse...
A za prvi primer... nesto je malo to za memoriju, sigurno ne moze vise?

Re: Re: Gf3ti200

smrK je napisao(la):
moja preporuka za ASUS-a. Veoma se dobro klokuje (memorija ide i preko 500, a i core se veoma dobro OC), odlicna slika, itd. pozdrav

Ma da... A to sto nema TV-out nije vazno... Da se razumemo, to je sramota za samog ASUS-a, pa bre, karta koja toliko kosta (a kostala je i znatno vise doskora) jednostavno mora da ima bar pisljivi TV-out.
A ne pada mi na pamet da zbog toga doplatim jos nekih 150 maraka za Deluxe verziju...

Re: Re: Re: Gf3ti200

CAR je napisao(la):
Ma da... A to sto nema TV-out nije vazno... Da se razumemo, to je sramota za samog ASUS-a, pa bre, karta koja toliko kosta (a kostala je i znatno vise doskora) jednostavno mora da ima bar pisljivi TV-out.
A ne pada mi na pamet da zbog toga doplatim jos nekih 150 maraka za Deluxe verziju...

A jel ti koristis taj TV Out toliko cesto da ti je tolko bitan :)
Izmedju ostalog posedujem tog Asus-a Ti200 Pure varijantu,i mogu ti
reci da je odlican za OC, Core ide do 240 a Mem do 530boom

Pozdrav A.

Re: Re: Re: Re: Gf3ti200

Alister je napisao(la):
A jel ti koristis taj TV Out toliko cesto da ti je tolko bitan :)
Izmedju ostalog posedujem tog Asus-a Ti200 Pure varijantu,i mogu ti
reci da je odlican za OC, Core ide do 240 a Mem do 530boom

Pozdrav A.

Da znas da hocu da ga koristim, i to bas cesto, cim prebacim TV u sobu... I procitaj ponovo moj post... sramota je da karta koja toliko kosta nema bar ovaj smrdljivi dodatak (koji i nije neki dodatak, s obzirom da se gura jos od TNT2 karti...a mozda i ranije).
A sto se O/C-a te tvoje karte tice... kapa dole. (jos kad bi mu stavio neke hladnjake na cipove...cisto preventive radi... da ne bude posle: "hmmm, sta mi to bre smrdi u kucistu, k'o da je nesto zagorelo" :D )

Re: iskustva sa Asus gf3ti200 pjur....

ThorR je napisao(la):
E pa nesto ti je slabo to.Moja karta(nije ASUS) radi super stabilno na 700/2853.:D :D :D

Kada objavis takav rezultat OC,red je i da ga prikazes na neki nacin i dokazes to.Eee, sto bi to voleo da vidim.;)

Re: Re: iskustva sa Asus gf3ti200 pjur....

E pa nesto ti je slabo to.Moja karta(nije ASUS) radi super stabilno na 700/2853.:D :D :D

Kada objavis takav rezultat OC,red je i da ga prikazes na neki nacin i dokazes to.Eee, sto bi to voleo da vidim.;)

Boki, ja bolje da ne objavljujem nista od rezultata, da ne bi bilo spaljenih kartica po kucama. :p :D

Re: Re: Re: Re: Re: Gf3ti200

CAR je napisao(la):
Da znas da hocu da ga koristim, i to bas cesto, cim prebacim TV u sobu... I procitaj ponovo moj post... sramota je da karta koja toliko kosta nema bar ovaj smrdljivi dodatak (koji i nije neki dodatak, s obzirom da se gura jos od TNT2 karti...a mozda i ranije).
A sto se O/C-a te tvoje karte tice... kapa dole. (jos kad bi mu stavio neke hladnjake na cipove...cisto preventive radi... da ne bude posle: "hmmm, sta mi to bre smrdi u kucistu, k'o da je nesto zagorelo" :D )

Da znas,da sam razmisljao o tim hladnjacima,nasao sam neki stari cooler skinuo fan i ostalo je samo telo(hladnjak) koje moze da se iskoristi za tu akciju,nego ne znam kako(cime) da ih zalepim na cipove,pa svaka ideja bi mi dobrodosla.

Pozdrav A.:wave;

Prif ov lajf...

za nevernog tomu kome memorija moze da radi na +7000 no se on ne mere sjetiti kako to da dokaze...

Re: Re: iskustva sa Asus gf3ti200 pjur....

Heh... naravno, dobro znas da bi i mene to interesovalo :p:p

Re: Re: Re: Gf3ti200

CAR je napisao(la):

a koliko to pa koshta?

Vrh Dno