Darko je napisao(la):Cena je bila 100e; ali je otisla dok sam se ja premisljao... BEDAK.
Nema veze, uzecu Club3D Radeta 8.5LE
Jos jednom - bedak.
jaksa je napisao(la):cek bre jesi ti VEC uzeo ili treba da uzmes?
cluba ima u pin-u, za 105
Darko je napisao(la):...
Trazio sam nesto jeftino za 80-setak evra sa podrskom za Vertex/pixel shader a sada......
jaksa je napisao(la):sto ne uze sis-a xabre?![]()
jaksa je napisao(la):Da li ti dole desno od fana na grafickoj pise ar2td?
valek je napisao(la):1. Ako ti je sistemska memorija kvalitetna - nabrij joj latenciju na 2-2-5-2-1T i uvatices 500-600 poena.
2. Pogasi servise koji ti ne trebaju na XP-u
3. Otkljucaj XP, odredi najvecu mogucu magistralu na kojoj ti memorija radi stabilno sa ostrim setovanjima i tako ga vozi (npr. 10x180Mhz bi svaki posten XP trebao da radi (naravno ako memorija dozvoli)
4. Probaj BIOS za BBA 8500 (ili prvu 1009 verziju ili zadnju 7008. Meni sa 7006 takodje lepo radi al' se ljudi kunu u ove dve)
5. Sad bi vec trebao da mozes da nabrijes kartu bar na 300/600 stabilno (pretpostavka da imas najmanje 3.6ns memoriju).
6. Skini Rage3D Tweak (ili neki drugi tweaker) pa optimizuj drajvere za 3D mark (kod mene minimalan dobitak od 50 poena u odnosu na ono sto sam podesim)
7. Obavezno testiraj u 60Hz. Ako moze Tom Pabst sve tako da testira, zasto ne bi i mi.
Ako ovako ne probijes 10000 poena, prodaj Club-a jer je budz.
P.S. Probaj 2.5 Catalyste. Kod mene rokaju, a imaju i jos par lepih novih opcija (Wait for Vertical Sync i u D3D i u OpenGL-u)
Darko je napisao(la):Pise AR2TD i malo desnije Ver 1.0
Memorija je 3.5 ns Eltron;
Jel to valja?
valek je napisao(la):1. Ako ti je sistemska memorija kvalitetna (citaj: ako imas srece sa primerkom) - nabrij joj latenciju na 2-2-5-2-1T i uvatices 500-600 poena.
2. Pogasi servise koji ti ne trebaju na XP-u
3. Otkljucaj XP, odredi najvecu mogucu magistralu na kojoj ti memorija radi stabilno sa ostrim setovanjima i tako ga vozi (npr. 10x180Mhz bi svaki posten XP trebao da radi (naravno ako memorija dozvoli)
4. Probaj BIOS za BBA 8500 (ili prvu 1009 verziju ili zadnju 7008. Meni sa 7006 takodje lepo radi al' se ljudi kunu u ove dve)
5. Sad bi vec trebao da mozes da nabrijes kartu bar na 300/600 stabilno (pretpostavka da imas najmanje 3.6ns memoriju).
6. Skini Rage3D Tweak (ili neki drugi tweaker) pa optimizuj drajvere za 3D mark (kod mene minimalan dobitak od 50 poena u odnosu na ono sto sam podesim)
7. Obavezno testiraj u 60Hz. Ako moze Tom Pabst sve tako da testira, zasto ne bi i mi.
Ako ovako ne probijes 10000 poena, prodaj Club-a jer je budz.
Od pocetka sve valja dok ne dodjes do biosa 7008 nema nista to zna i malo dete. 1009 je najaci bios za overclockovanje 299/315, a odmah iza njega je 7006 a sa njim karticu neces moci da dizes gore jer je pravljen za prebrzu memoriju znaci radi na 275/275. I jos nesto ja kad testiram testiram u 1024x768 sa 100 Hz.
jazza je napisao(la):Naravno da je i to rezultat. I to dosta veliki, ali mislim da bi trebao da imas barem 9000 sa sd ram-om. Uzgred moraces da preinstaliras sistem ako mislis da ti radi 3d mark i directx9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari