Šta je novo?

GF3 Ti500 VS 8500

Ajmo onda jos jedno pitanje!
Zasto je RAMDAC na mojoj karti na "svega" 350 Mhz, kada je standard dual 400? Nije da se zalim za kvalitet slike koji je odlican, ali STO JES- JES. Ukrali su mu mnogo stosta!!Ocu moj RAMDAC od 400 Mhz... :cuss:
Inace, obesio sam rezultate. *tvoj* 3d mark je radio na DX-u 9.0, *moj* nije. *moj* je davao 7500 rezultat. *tvoj* 8500... :D

Oh da, jos jedna sitnica - kartica na testu NIJE bila OC (osim na BIOS nivou, znaci 275/275)... Pa ti vidi...

Sta to znaci? Da smo svi grupno prevareni?:confused:
Mislim - ako jedna sisa Xabre ima 375Mhz DAC... A osim toga, mislim da sam upravo na benchovom testu video "dual RAMDAC 400Mhz".:confused:

I kod mene R9000 je internal Ramdac 350MHz

Ma to je zaista ne bitno jer ati ima najbolju mogucu sliku od svih kartica a koji joj je ramdac to zaista ne znam, ali svi modeli koje sam ja video su na 350 MHz tako da se ne sekiram uopste sve radi tako savrseno da pocinjem da se brinem sto tako dobro radi..

PS: Nesto se ovde desava sto ja ne razumem :confused:

E, ali sto jes-jes... Sklika je toliko dobra da mi prosto osmeh izmami na lice kada vidim "loading windows", iako ranije nisam uzivao u toj poruci...
Razlika izmedju GF2, GF4 (pricam o *eagle* i innovision modelu) i radeona je FANTASTICNA. Ne moze se reci ni da ovi modeli nemaju losu sliku, ali nekako - ama nije to to... Oseca se da slika nije bas nesto.

Da mi kazete sta ne valja na njihovoj slici, ne bih znao precizno da odgovorim - mozda su boje muljavije (?) mozda nekako treperi - mozda malko mutnije; mozda sve po malo...
A moram reci da me je eagle MX 440 stvarno prijatno iznenadio sa slikom - ali opet je losija od radeona.type;

Radon rulez bro just that:D

Nazad
Vrh Dno