Šta je novo?

GF3 ti200 - brlja na defaultu, radi o/c

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Evo sta se desava... Kada je kartica na default kloku, igre se zakucavaju bez problema, a kad se digne na 250/380 radi kao sad... E sad, znam da je lepo to sto se ona klokuje, ali sta ovde ne stima ?

Koja masina (ploca, procesor) koja graficka kartica i koji detonatori?

zmajns je napisao(la):
Evo sta se desava... Kada je kartica na default kloku, igre se zakucavaju bez problema, a kad se digne na 250/380 radi kao sad... E sad, znam da je lepo to sto se ona klokuje, ali sta ovde ne stima ?

Kako da se digne na 250/380 ?

Re: Re: GF3 ti200 - brlja na defaultu, radi o/c

Misko je napisao(la):
Kako da se digne na 250/380 ?

Pa kroz driver sa onim coolbits programcicem... a inace desava se bez obzira na detonatore i masinu

Ma cekaj bre...zar Ti200 ne radi na 400 mhza po difoltu ? Samo si kloknuo jezgro a memoriju deklokovao...

Mister No je napisao(la):
Ma cekaj bre...zar Ti200 ne radi na 400 mhza po difoltu ? Samo si kloknuo jezgro a memoriju deklokovao...

Meni je 350 default za memoriju

student je napisao(la):
Neko ti je gadno editovao bios na kartici...
175/400 je default za Ti 200, 200/466 za GF3
Pozdrav!

Bice da imas karticu nn od cuvenih firmi Inno Eagle itd...

Oni su bitno jeftiniji samo zato sto NE postuju Nvidia specifikacije.
Posto su trenutno memorije te koje su skupe oni stavljaju jeftinije (slabije,losije) memorije i sa najjacim procesorima Nvidie...

Posto tako nesto nije predvidjeno u detonatorima koji moraju biti po Nvidia specifikaciji sistem zakucava.
To je stvar biosa kartice i reg fajla za detonatore.

U gorem slucaju memorija ne valja... a u boljem onih 350 je lose upisano u reg ili (i) bios.

Nazad
Vrh Dno