Šta je novo?

GF2 vs. GF4

telegram_samu ...: koliko je meni poznato SKY STAR2 kartica nema video out !

telegram_sam je napisao(la):
...
Ok, ako ti toliko treba video ulaz, pazari taj VIVO, mada je pomalo besmisleno, i zbog cinjenice da za nekih 75evrica moze da kupis onu SkyStar 2 karticu, pa imas satelitske kanale + rekorder za iste...
...pruza vise nego sto kosta (oni Radeoni su preskupi, ali i ocajni kad se pokrene bilo kakav OpenGl program, FX-ovi jednostavno ne vrede para posto su neretko i sporiji od "Titaniumki", a one "nabudzene" Ti4800 su cista pljacka)...
Apsolutno tacno, i tacno.
Sta ce ti vise od ovog odgovora? Sve je receno.
:wave;

MarkoS je napisao(la):
...
Pa gledaj na to ovako:
1. sa GF2 neces moci da igras novije igre (HL2, Doom3), a sa Ti4200 ces moci, ali bez FSAA i ANISO u max 1024x768
2. Imaces duplo veci skor u 3dmarku 2001se
3. U starijim igrama neces osetiti nikakvu razliku (npr. Q3, CS)
4. 2d ce verovatno ostati isti
A sto se kvaliteta tv-out-a i vivo-a tice, ne znam

Sad, da li ovo vredi 110e ne znam, zavisi sta tebi treba.

1.DA
2.DA
3.Hoce ako ukljuci FSAA i ANISO
4.Malo je reci da ovo nije tacno
5.DX 8
Ako imas para ne razmisljaj nego uzmi GF4 po mogucstvu TI4200 nov ili polovan i uzivaj

Poz.

Dark Angel je napisao(la):
telegram_samu ...: koliko je meni poznato SKY STAR2 kartica nema video out !

Nema, a i sta ce mu 2 video izlaza :confused: :confused: :confused:

Mislim sta ce mu na SkyStar kartici VO, kad ima izlaz na grafickoj :confused: :confused: :confused:

Vocko je napisao(la):
...

Ali onda ViVo ne radi :) Ja licno probao.

Tex ako hoces da probas r9000pro, da li ti radi posao mozemo da se cujemo da ti je pozajmim da probas.
If u're interested pm me.

Ja sam svoju GF2 "prepravio" u Quadro i ViVo je radio normalno. Naravno, to ne znaci da bi radilo i kod 4200...

Sasa je napisao(la):
Pride, svaki Ti4200 moze da se prepravi u quadro, samo cackanjem drajvera. Tada su performanse u OpenGL-u stvarno odlicne.

Pozdrav!

kako??? :D

kupio sam skoro MSI Ti4200 i bas sam raspolozen da izvucem maximum iz graficke. Help, please!!! :beat:

Falcon je napisao(la):
...

kako??? :D

kupio sam skoro MSI Ti4200 i bas sam raspolozen da izvucem maximum iz graficke. Help, please!!! :beat:

Potrazi program 'Soft Quadro"....ali nemoj da ocekujes cudo....

Nazad
Vrh Dno