Šta je novo?

GF2 Ti preporuka

Nikola

Čuven
Učlanjen(a)
25.05.2002
Poena
601
Imam nekoliko kratkih pitanja, unapred hvala:

1. Gde u Beogradu mogu da nabavim Gainward GF2 Ti 64 Mb DDR TV out i po kojoj ceni.

2. Da li mi se vise isplati da uzmem neki GF4 model u istom cenovnom rangu i koji?

Bitno mi je da kartice imaju kvalitetan prikaz slike.

Ako se odlucis za neki GF2 Ti model, ubedljiva peporuka ide za Gainward GF2 Ti 500/ViVo. Neverovatna kartica !!! Ima 64MB DDR memorije od 4ns koja kao sto iz imena kartice vidis bez problema radi na 500MHz (max. do 530MHz). Core je na zvanicnih 250MHz, ali se ne buni ni na 280-290MHz. Inace se kartica po default-u prilikom instalacije sa novijim Det. setuje na 260/470Mhz (core/mem).
2D kvalitet odlican sa izuzetkom rezolucije 1280x960@100Hz gde dolazi do blagog zamucenja (ovo inace zna da bude problematicna rezolucija kod NV kartica), dok je pri 85Hz sve u najboljem redu.
Za Vivo je zaduzen Philips SA7108 (kao i kod Gainward GF4 Ti 4600) i takodje predstavlja dosta kvalitetno resenje (nisam video sta radi Rage Theater)
Inace XP 1600+ je gura u 3DMark2001 na oko 5500, a Duron 1200MHz na oko 5000 (sve na DDR-u), cisto da imas reper.
GF4MX modele nisam testirao, tako da ce ti ti to neko drugi iz prve ruke.
Sto se nabavke tice, ne znam ko u BG radi nabavku Gainwarda, ali ih ima kod dilera po yu.oglasi (npr. m&s), pa malo pogledaj.

Gde moze da se nabavi Gainward GF2 Ti 500/ViVo
Pozdrav!

Ja sam trazio malo po netu ali Gainwardove GF2 Ti kartice su generalno jako retke

Nenade ja vec dva meseca jurim Gainward GF2 Ti 500/ViVo, i na kraju sam uzeo ocajnu MSI GF2 Pro VT ViVo jer mi treba kartica sa ViVo opcijom, ali sa MSI nikako nisam zadovoljan, pa sam nastavio i dalje da jurim Gainward-a za sada bez uspeha, a sto se mog misljenja tice bolje probaj da pronadjes Gainward-a nego neku GF4 MX.
Pozdrav!

u NS Gainward GF2 Ti 500/ViVo za 165€, full retail (4 in 1 cable, 4 CD-a od kojih ide i original Ulead Video Studio 5.0 Special Edition, uputstvo).
Da ne bude komercijalizacije, koga zanima za detalje nek se javi u pm.

Nazad
Vrh Dno