Odgovor je ne nikako(Ruska)radar je napisao(la):Ma kapiram ja to sa videom, ali sam upravo prodao video zbog TV-outa i DivX-a, a tek onda provalio da na TV-u imam samo obican antenski prikljucak. Neiskusno![]()
Elem, trazim neki adapter ili slicno, ali nisam nigde video da se tako nesto prodaje.
Prodao si VHS video zbog DivX-a? Na šta si ti mislio!?!?!?radar je napisao(la):Ma kapiram ja to sa videom, ali sam upravo prodao video zbog TV-outa i DivX-a, a tek onda provalio da na TV-u imam samo obican antenski prikljucak. Neiskusno![]()
Elem, trazim neki adapter ili slicno, ali nisam nigde video da se tako nesto prodaje.
Mislio sam na sledeće. Imam VHS video star oko 12 godina koji baš i ne radi najbolje. Ako na to dodam uglavnom loš kvalitet kopija iz video klubova rezultat je jako loš kvalitet slike. Poslednjih godinu dana ionako ne gledam filmove na videu jer mi DivX (na monitoru) pruža daleko bolji ugodjaj. E onda se pojavi tip koji hoće da otkupi video i ponudi mi jako dobru cenu. Ja lepo prodam video i staru grafičku (GF 256, 32MB) i kupim novu (GF2 MX-400 TV-out, 64MB) i još mi ostane kinta. Definitivno se nisam zeznuo, pa makar gledao i dalje filmove na monitoru.magick je napisao(la):Prodao si VHS video zbog DivX-a? Na šta si ti mislio!?!?!?
Treba ti kompozitni u RF konverter. Neko mi reče da ima da se nađe na buvljaku. Raspitaj se po TV servisima i radnjama sa opremom, naćićeš ga sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari