Šta je novo?

Gf 4 Mx 460

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Da li GF4 MX460 kao najbrzi GF MX moze da uradi sve testove iz 3D MARK 2001, a posebno me interesuje GAME TEST 4 NATURE zato sto je to najzahtevniji test u ovom programu. I da ne zaboravim PIXEL SHADER koji prikazuje kako izgleda povrsina mora prikazana uz pomoc ove hardwerske opcije i da li GF4 uopste poseduje PIXEL I VERTEX SHADER, a pretpostavljam da ima cim poseduje sve funkcije DX8. Ovo sam video na PDF fajlu koji sam skinuo sa NVIDIA-inog sajta!! Hvala svima unapred koji mi odgovore!!:confused:

GF4MX i directX 8 nemaju nista zajednicko:) Radi isto sto i gf2 samo brzze...

Samo Rade 8500 i GF4Ti rade sve testove.

GF3 ne radi Advanced Pixel shader, a GF2 i GF4MX ne rade ni to ni nature ni obican Pixel.

Pozdrav!

Sale covek je pitao za 3dmark2001 ali bez SE, znaci bez advanced pixel-a(čamci i ribice):)

Sasa je napisao(la):
Samo Rade 8500 i GF4Ti rade sve testove.

GF3 ne radi Advanced Pixel shader, a GF2 i GF4MX ne rade ni to ni nature ni obican Pixel.

Pozdrav!
Kako bre ne radi?Onda se moja GF3 zbunjuje pa radi.

Re:

Ma to mora da je ovaj kvarni Leadtek ubacio tajno u svoj GF3 TI200:cool:

Radi samo sa PS 1.3 a ne 1.4 sto ce reci da kao izgleda prostije tj na radeonu8500 izgleda onako kako je pisano da izgleda:)

Broz je napisao(la):
Radi samo sa PS 1.3 a ne 1.4 sto ce reci da kao izgleda prostije tj na radeonu8500 izgleda onako kako je pisano da izgleda:)

E ovo je tachno, imam Radeta pa znam da je Broz u pravu jer on ima GF3 pa je pushtao ribice na obe karte.

Buca

P.S. :wave; velikom drugu

Nazad
Vrh Dno