Šta je novo?

GetOrder

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovo mi se Ix desilo:

1:10

Ajde kad ti to lepo skines podeli sa nama smrtnicima sa sezama :)

...posle par minuta...

:p

1:17 - Download Complete

Ko ne razume:
Narucio sam 20-ak fajlova (mp3-a) i sve je stiglo za 7min!!!
Za 1,5god, koliko sam na Sezamu, ovo mi se Ix deslilo...
(Trebace mi par nedelja da sad sve ovo poskidam sa mojom Lucentom 56K :oops: )

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Ajde kad ti to lepo skines podeli sa nama smrtnicima sa sezama :)

Rado, samo moraces da mi objasnis kako to da uradim... :rolleyes:

U koloni ORDER ID (prva kolona) imas znak MINUS. Klikni na njega i cekiraj DATOTEKA JAVNA i klikni POSALJI. To je to.

Imace da se naklikce... Ne moze sve odjednom da postavi na public.

Roy Jones Jr. je napisao(la):
U koloni ORDER ID (prva kolona) imas znak MINUS. Klikni na njega i cekiraj DATOTEKA JAVNA i klikni POSALJI. To je to.

Idem da probam... :twisted:

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Imace da se naklikce... Ne moze sve odjednom da postavi na public.

Nije problem, sad` mi nista nije tesko... :twisted:

SuperStarr je napisao(la):
...

Idem da probam... :twisted:

Eeeeeeee...
Koliko (dugo) sam na Sezamu a sta nisam zano... :oops:

Vau, getoreder je poludeo. Fajl od 13 Mb mi skinuo za 3 min.
Mora da koriste neki ludacki link.
Bas super

Comet Hunter je napisao(la):
Vau, getoreder je poludeo. Fajl od 13 Mb mi skinuo za 3 min.
Mora da koriste neki ludacki link.
Bas super

Bas htedoh da ih pofalim' meni skinuo ceo spot od 50 MB odmah sutradan! (mozda je bilo i ranije, ali nije mi palo na pamet da proveravam) :eek: :D
QL! 8)

...

Bas htedoh da ih pofalim' meni skinuo ceo spot od 50 MB odmah sutradan! (mozda je bilo i ranije, ali nije mi palo na pamet da proveravam) :eek: :D
QL! 8)

Koji spot?
Nisam primetio da si stavio na Puplic :(

Bas sam se pitao da li bi neko uopste imao zelju da ga skine, ali sam ga ipak stavio na public. Kako nisi video?

Pesma se zove "All about loving you".

Bas sam se pitao da li bi neko uopste imao zelju da ga skine, ali sam ga ipak stavio na public. Kako nisi video?

Pesma se zove "All about loving you".

Sad sam ga uocio i skinucu ga verovatno posto nema sta drugo pametno a nesto mora da se skida.

Pitanje : Moze li se neku naruceni file skidati parcijalno, tj sa nekim Download programom. Koristivsi DAP nije moglo.
Ima li neko sa ovim iskustva, ili "resume" svakako nije podrzan?

Može parcijalno, samo mora da se zada prava adresa, a to je:

ftp://ftp.sezampro.yu/getorder/imefajla

za lični GetOrder, i:

ftp://ftp.sezampro.yu/getorder/public/imefajla

za javni. Naravno, mora negde da se navede i korisničko ime i lozinka.

olfrud je napisao(la):
Pitanje : Moze li se neku naruceni file skidati parcijalno, tj sa nekim Download programom. Koristivsi DAP nije moglo.
Ima li neko sa ovim iskustva, ili "resume" svakako nije podrzan?

Lepo iz getright-a ulazis na ftp preko njegovog getright browser-a i dodajes fajlove na listu za skidanje i to je to.

Ne mora preko getrighta...dovoljan je total commander koji ce automatski nastaviti da skida fajl....

moze sa DAP-om, a username i pass treba ovako upisati:
ftp://username:p[email protected]/GETORDER/public/ime_fajla.zip

normalno, zameniti i ovo ime_fajla.zip pravim imenom ...

i ovo je naravno primer za public deo, dok sa lichnog ide isto samo shto se izbrishe ono public u naslovu ...

pozdrav

Misha je napisao(la):
moze sa DAP-om, a username i pass treba ovako upisati:
ftp://username:p[email protected]/GETORDER/public/ime_fajla.zip

normalno, zameniti i ovo ime_fajla.zip pravim imenom ...

i ovo je naravno primer za public deo, dok sa lichnog ide isto samo shto se izbrishe ono public u naslovu ...

pozdrav

Cemu cimanje, cim krene dowload DAP ce zatraziti username i pass i posle sve nastavlja...

pa i to shto kazesh... ali ja volim da drzim DAP iskljuchenog, tj. da mi on ne bude default manager ... i zbog toga mi treba ovo...

Preko FTP menadzera koji je besplatan a koji Sezampro direktno preporucuje mozete da skidate na jednostavan nacin sve sa getordera. Ako vam veza pukne, mozete da nastavite gde ste stali sledeci put. Dakle ovo je proveren "sistem" jer sam skinuo stotine MB-a preko njega.

Link za download free FTP menadzera:
http://www.sezampro.yu/dl/podrska/ftp/ftpx1010.zip

Jos jedna stvar, da bi skinuli ovaj program morate da se ulogujete na sezampro, a zatim ubacite ovaj link u svoj browser. Program nije veliki, oko 700KB. Pozdrav.

Da probam i to cudo.....

Vidi sta mi kaze: 404 Object not found

Dzaba se cimate, kao sto rece drv otvorite windows comander - ftp connection ftp.sezampro.yu, i lagano (naravno mozte da nastavite dl, ali i da uploadujete na ftp, jer imate odredjenu free kvotu na njemu)....

Pa to je isti princip. Razlika je samo ta sto je FTP Explorer besplatan i "specijalozovan" samo za FTP, a WinCommander zvanicno nije free i moze da obavlja jos i neke druge funkcije.
@Matrix:
Da li si uspeo da skines FTP Explorer? Tu poruku si dobio verovatno jer nisi bio ulogovan. Uradi sledece:
Kada se ulogujes na www.sezampro.yu idi na stranu "Podrska" pa zatim na stranu "Preuzmite potrebne programe". Tamo ces videti link za download FTP Explorer-a.
Pozdrav.

Ma bio sam ulogovan, ali sam samo paste-ovao URL u DAP. :D Nisam znao da treba da idem na podrska dir... :(
Bas je sezam "user friendly" sto se tice pojedinih stvari.... :D

Meni su najzad skinuli 82 fajla za jedan dan (oko 300 mb)

Ma da, bas rulaju ovih dana! Svaka cast..

Nego, imam jedno off topic pitanje oko Sezama. Posto koristim Profi paket, zanima me da li se @world sati trose iz @home rezima 3 puta sporije? Ili moram da uplatim kaslicne sate, dakle jel se ovi iz paketne pretplate racunaju za koriscnje u @home? Thanx.

Nazad
Vrh Dno