Šta je novo?

Get Even

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
Nova igra u izradi sa fotorealisticnom grafikom, sa cim bi se mogao sloziti momenta kad sam video screenshotove, ovo stvarno jako dobro i zanimljivo izgleda.
Radi je Farm 51, radili su na Painkiller: Hell & Damnation...dolazi za PC, PS4 i Xbox One.

Word is: "To create the photo-realistic visuals that bring the gritty universe to life, Get Even is the first game to use large-scale, real-world scanning to create expansive and lifelike environments. This 3D scanning technology combines with advanced lighting effects to create a stunning and believable world that pushes the boundaries of the genre."
"Similarly, the team has worked to provide advanced weaponry and technology that exceeds current capabilities but are not beyond the realm of real-world application. For instance, weapons that fire around corners play a large part in Get Even, allowing the user to shoot from a safe position. These weapons can be linked with the player’s in-game smart phone to not only add a sight functionality, but use apps to bolster attack options. Corner-shot weapons are fully customizable throughout the game."

geteven3.jpg

Teaser je snimljen kamerom, tako da nista od gameplay'a ne videsmo :)

Poslednja izmena:
To mi je sve upitno. Ovaj screen iz igre ima dobru grafiku, ali ništa pretjerano impresivno.

zjWGhjX.jpg

Sve dok ne vidimo "pravi gameplay", ostaje pod upitnikom,

Poslednja izmena:
Zadnje sto su izbacili je onaj Deadfall Adventures koji nije tako los, ali nista specijalno, a vidim da su oni pravili i onaj NecroVision :D

Meni takođe grafika izgleda odlično. Na likovnom planu sve funkcioniše besprekorno, dobar koncept art, realistične teksture, dobro svetlo i eketi, svi elementi su tu… Znači čekamo prezentaciju!!!

Izgleda super, mada je tu najbitnija kakva je tenzija i atmosfera, da vas igra drži na ivici nerava, zvuk je veoma bitan kod ovakvih naslova.
Moj savet, nemojte gledati gameplay i trailere kod "strašnih" naslova, jer previše otkiju, i ubiju vam doživalj dok bude igrali.
Trudim se da ne gledam ni tehničke demoe, gde pokazuju koliko je grafika napucana, jer želim da se oduševim kad dok je budem igrao.

Ovaj tip igara će dobiti novu dimenziju kad bude izašao Oculus Rift, jedva čekam da izadje, možda ću imati prilike da odigram Outlast na Oculus Rift Dev1, pa ću vam preneti utiske.

Jedan mali off... dal ce oculus rift raditi na ips panelima, zbog sporijeg odziva?

Kakvim IPS panelima? OR radi sam za sebe bez monitora ili tv-a ako si na to mislio. Po ekran za svako oko su deo kacige...

Nisam imao pojma, mislio sam da traze monitore sa bar 100hz osvezenja... ne znam zasto se onda Karmak tolko zalaze za takve monitore...

Ja bas nisam siguran kako ce ovo da funkcionise, da li ce da bude radjena kao gore u teaseru ili ce biti prava grafika sa modelima, a ne ovakva kao kamerom snimana? Obicno ove kao sto su kamerom snimane, dozive fijasko...

Nazad
Vrh Dno