Šta je novo?

Gericom Hummer XL

ubojan

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2002
Poena
619
Zanima me vas stav da li je ovaj notebook dobar izbor za 1100e:
Gericom Hummer XL
-Athlon 2600+
-ATI 9600
-1024 MB RAM
-DWD rezac
-60 GB HDD
-15.1'' ekran
-Modem, LAN, Firewire...
2 godine garancije

da li ga je neko probao, kakvi su utisci?
Posto sam po casopisima citao da su generalno TFT-ovi na laptopovima dosta losiji od onih na "samostalnih" TFT-ova, koji modeli imaju bas ostar i lep prikaz?

Nije valjda da ga niko nije probao...koji biste vi uzeli laptop za te pare, a da su u prvom planu performanse i 3D? Tezina nije odlucujuci faktor...

Ne bi rekao da taj model ima toliko MB/ram-a !

On ima 512MB.. Znam jer vec neko vreme razmisljam da ga pazarim.. :)

I sta je bilo.. jer ima neko nesto da kaze o njemu..

A sto se tice drugih lap-top-ova.. ima jedan model FUJITSU-SIEMENS AMILO za isti novac sa svim komponentima kao i ovaj ali ima 256MB/ram-a i int. grafiku !?

Sta mislite..?

SBSL je napisao(la):
Ne bi rekao da taj model ima toliko MB/ram-a !

On ima 512MB.. Znam jer vec neko vreme razmisljam da ga pazarim.. :)

I sta je bilo.. jer ima neko nesto da kaze o njemu..

A sto se tice drugih lap-top-ova.. ima jedan model FUJITSU-SIEMENS AMILO za isti novac sa svim komponentima kao i ovaj ali ima 256MB/ram-a i int. grafiku !?

Sta mislite..?
Njemu se ja mislim moze ubaciti obican ram tj. klasican DDR za desktop masine, tako da je vrlo verovatno to i uradjeno, tj. firma koja ga prodaje odlucila je da ga "pojaca" ;)

Njemu se ja mislim moze ubaciti obican ram tj. klasican DDR za desktop masine, tako da je vrlo verovatno to i uradjeno, tj. firma koja ga prodaje odlucila je da ga "pojaca"

Bilo kako bilo, ne skodi..! :)

p.s hoces da kazes da lap-top racunari koriste iste DDR-ke kao i desktop0 masine..?

Nazad
Vrh Dno