Šta je novo?

Gericom Baterija

TMAS

Slavan
Učlanjen(a)
31.03.2007
Poena
304
Hey ljudi imam "Web Boy" Gericom Pentium III Intel Inside, interesuje me baterija za njega ja imam bateriju ali ona je izgleda potpuno mrtva:S: baterija je: Model No. UN340G1 Li-lon, Rating: 14.4V ---3200 mAh, e sad koliko bi kostalo za nju repair, il je bolje da kupim novu sto ja mislim da jeste...ovde cu je sigurno tesko naci, imam ja nekog preko u Americi e sad ta osoba se bas ne razume u racunare...pa ako neko zna neku radnju tamo il gde je kupovao..nek da samo link, i vase misljenje sta da radim, pozz:type:

I ja imam taj lap, moja baterija na svu srecu radi. Ne verujem da ces je naci u Pakom jer je to relativno star model (2000-2003 god.) Najbolje je da ti neko donese iz Austrije.

Poslednja izmena:
imao sam dva gericoma: supersonic 1,2 ghz, ali u top varijanti sa 512mb sdram u jednom slotu. nakon tri godine koriscenja (2001-04) poklonio sam ga prijatelju koji drzi auto servis i nabavio novi gericom xxl cinema. oba modela su u svoje vrijeme bili top i prezadovoljan sam njima, osim: baterijom. kod oba modela su vukle jedva sat vremena u ne pretjerano zahtjevnom radu racunara, i kod oba modela su izlapile nakon godinu ipo a da tokom ovog perioda prakticno nisu ni koriscene: laptopovi su mi skoro uvijek bili prikljuceni na struju.
ako imas neku varijantu nabavke preko zagreba, tamo imaju dosta dobro opremljen sevis zastupnika za hr: www.gaj.hr , cijene su im normalne, ono sto nemaju mogu u roku od 30 dana da nabave iz linca.

Nazad
Vrh Dno