Šta je novo?

Genuine Windows 7

13umble13ee

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poena
170
Joj ljudi pomagajte...hteo sam da instaliram bratovoj devojci antivirus, i reki Microsoft security essencial je najbolji...i ja ga koristim. E sada...nije joj genuine, i ja reko ae da fix to. Skinem sa neta onaj 7LOADER ili kako li se vec zove, i samo ono kao install remove i cao. Radio sam to vec ranije i svaki put je uspelo. Sada nece da se pokrene sistem. Samo izbaci repair ili start windows normally. Nemam odakle repair, a nece da ga pokrene normalno. Sta da radim...nemam CD windowsa da mogu da ga lepo repair. E sada da li to moze na neki drugi nacin. Nemoj da joj obrisem podatke sa HDD ubice me. :)

Hirens boot disk, pokrenes onaj mini win sa diska backup podatke sa hdd pa odradis reinstal jer sumljam da ces ista postici sa windows repair, bar ja nikad nisam.

Ajme meni...pa jel postoji opcija da mozda uspem da popravim to kroz cmd ili nesto? Probao sam i last know config...nece ni to.

Uradi kao što ti je Dmjenk napisao, nije valjda da ti je to neki problem uraditi?

Nisam ja skontao sta je on meni rekao...nikada to nisam radio.

Da li si nekad čuo za izraz "Hiren's BootCD"? Ako jesi, onda znaš da kad butuješ računar s cd-om na kome je narezan "Hiren's BootCD", pojavljuje ti se između ostalog i opcija da pokreneš Mini Windows XP sa cd-a, iz kojeg možeš "prići" svojim podacima sa HDD-a i narezati ih na cd-dvd ili kopirati na usb flash disk, ako pak nisi čuo? Evo ti, pa malo prostudiraj njegove mogućnosti sa ovog linka: http://www.hiren.info/pages/bootcd, pa ga pročitaj, a odavde ga možeš skinuti i narezati kao butabilni cd: http://www.hirensbootcd.org/download/

Poslednja izmena:
Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following.

* Boot up the PC from your Windows installation disk
* Select the "Repair your computer" option
* Select "Command Prompt"
* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)
* Restart the PC

Note: If the above doesn't fix your boot issue then use the command "bootsect.exe /nt60 ALL /force" instead. Just make sure you remove all USB flash drives before you use the command.

Problem je sto nece da pokrene recovery, jer kaze da nije compatibilna sa tom verzijom windowsa...Sta sada? A imam CD windowsa i ubacio sam ga...:(

Kada kazem pokreni windows normalno...on krene, i ima onaj screen kao da pokrece sistem, i onda samo promeni i kaze windows is loading files (kao kada pokreces instalaciju) i vrati se na pokreni normalno ili repair.

*EDIT* Resio sam problem...posto ima 2 particije...preko repair sam usao u LOAD DRIVERS i uspeo da prekopiram sve sa C: na D: particiju...formatirao sam C, i instalirao novi sistem :D

Poslednja izmena:
Hiren's boot cd je daleko brze, lakse elegantnije resenje. Ali ima ljudi koji to rade na drugaciji nacin. Preko prece, naokolo blize.

Vrh Dno